Discursul istoric a lui Jon Stewart din Congresul American

Jon Stewart este un comedian. A fost un comedian. De când a intrat pe show-ul The Daily Show din Statele Unite, în anul 1999, și-a schimbat treptat aprecierea publică. L-am urmărit și eu de ani de zile și îl consider cel mai inteligent om modern.

Dacă ați fi urmărit emisiunea asta cu el ca gazdă și cu invitații lui de toate felurile și de toate națiile, ați înțelege ce zic. Acum câteva zile, a avut drept de apel în Congresul American pe tema victimelor 9/11 (atacul terorist din New York) ce n-au fost îngrijite de către Guvernul american așa cum se cuvine, o temă abordată chiar și în ultimele episoade ale emisiunii sale când era gazdă, înainte de apariția lui Trevor Noah.

A cedat, acest om, de un intelect incredibil și de o empatie pe măsură. N-a mai putut continua. N-a mai putut fi și amuzant și empatic în același timp, așa cum îi era stilul la Tv. Nu mai știu episodul, dar era unul din anul 2017 sau 2018 când se întreba retoric „what the fuck?” și a zis-o cu atâta durere și empatie și niciodată nu vorbea el profan și mi s-a ridicat părul pe mâini când am văzut asta, urmărindu-l de atâția ani!!!

Și acum mi se ridică părul pe mâini, amintindu-mi de momentul ăla! În fine… Sper că înțelegeți limba Engleză… Urmăriți video ăsta:

 

p.s. Eu sincer mă mai uit o dată la el…!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.