Din 7 Iunie se redeschide Therme București

Cu îngăduința Guvernului-minune și relaxarea măsurilor anti-Covid, s-au redeschis printre altele și piscinile. În cazul Therme București, marea redeschidere are loc Luni, 7 Iunie.

Eu am trecut pe la ei prima dată la câteva zile după inaugurarea oficială și m-am bălăcit prin toate tipurile lor de piscine. Ai de unde alege, pentru orice tip de destindere cauți. Mi-a plăcut mult și piscina olimpică, dar și toboganele mari care sunt foarte distractive. Ai și bar în una din piscine și mai există un bar și restaurant la etaj.

Pentru a avea acces în Therme București de luni încolo, trebuie însă să completezi…formulare! Cum pandemia n-a trecut, spun oficialii că:

Conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autoritati (temperatura mai mica de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător). Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura. Accesul vizitatorilor Therme se va realiza in limita locurilor disponibile si a capacitatii reduse impuse de normele in vigoare si cu respectarea regulilor de distanțare.

Ce o însemna „istoric epidemiologic corespunzător” nu știu. Adică nu specifică că trebuie să fi făcut vaccinul, dar nici altceva. Probabil doar completezi dacă ai în prezent simptome de covid sau ceva și cam atât. Rămâne de văzut. Tarifele sunt în funcție de zona aleasă, mai exact una de relaxare – de bază, cea de distracție cu tobogane și cea mai elevată – cu saună și alte nebunii. Verificați site-ul lor oficial pentru lămuriri.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.