Digi24 are alge în ochi, dar și Bogdan Bola la fel!

Eu mă uit de fel pe Digi24 și-mi iau informația de aici, dar e recomandat să-ți arunci ochii și pe alte surse, ca să ai o imagine cât mai clară. În unele cazuri, acest „alte surse” trebuie să fii tu!

Săraca plaja Mamaia și-a luat-o anul ăsta din toate direcțiile. Mai rău ca într-un hentai cu caracatițe. Întrebați-vă copilul adolescent ce înseamnă asta… Ba Coronavirus, ba un soi de Criză economică în devenire, ba Vreme ciudată și ploi crunte ce de fapt nu se întâmplau pe la noi, ba Alge, mai nou…! I-au terminat pe săracii antreprenori. Vorba vine „săracii…”. Vorba vine „antreprenori…”.

Mai nou, cam de ieri sau alaltăieri, apar mă ăștia de la Digi24 și zic că moamăăă ce de alge pe Litoralul Românesc!!!11!! Și mai și put a ou stricat și așa mai departe… (în zona respectivă, chiar da). Ei bine, mai intră în joc și Boala sau Bola de la ABADL Constanța și zice și el că Moamăăă! N-a mai văzut așa ceva nici el nici colegii săi veterani, nici mă-sa, nici ta-su și nici purcelu’! Asta în loc să-și folosească freza și să apere litoralul pe merit în situația asta specifică… Nu de alta, dar mai apar și alți senzaționaliști după aia cu fel și fel de știri. Când-coace, e vorba de niscaiva algă marină ce apare cam pe același loc pe unde apar algele an de an în stațiunea Mamaia. La „fundul” stațiunii, unde numa’ sărakii se duc, s-o zicem așa pe bune! Nu că ar fi vina săracilor de algele astea. Nu că ar fi ceva rău să mănânci salam pe pâine pe plajă… Nu știu. Nu eu sunt standardul șmechieriei întruchipate la Mare. Voi vi-o faceți cu mâna voastră… În fine! Vreți o problemă SERIOASĂ cu alge? Studiați cazul ĂSTA din China de acum ceva ani…!

Acolo, în zona Pescărie, așa cum se numește, se revarsă apa mizeră de la Pescărie, din Lac, din naiba mai știe unde. Probabil și din stația de Epurare de lângă. Logic că o să fie dezastru. La TV arăta așa:

Închide gurița, dragă! În realitate, astăzi 10 Iulie 2020, eu personal am făcut poza asta:

Păi cum vine asta? Am mers mai departe, de-a lungul stațiunii, ca să verific și…

Liniște și pace, ca să zic așa. Am crezut și eu că e groasă treaba, dar uite că ne-au servit-o bine de tot! Ideea e să fim cu adevărat atenți la ceea ce vedem la Tv căci credeți-mă…. nimeni nu este Erou la Tv! Nu poți să zici că persoana X sau Y e ok și că de fapt televiziunea Z chiar e imparțială șamd… Nu. Televiziunea în România (vezi cazul Digi24) e imparțială în sensul de „nu-mi pasă de unde-mi iau banii” și nimic mai mult. Nu vă căutați eroi în domenii unde chiar nu au cum să se nască eroi…! Toți sunt o algă și-un pământ!

Despre autor /

3 comentarii

  • Nu lasa adevarul sa strice o stire buna. Cam aia e. :)

    • Joie Negru

      We won’t let a little thing as the Truth stand in the way of News!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.