Dezvoltatorii imobiliari de la Tomis Park au găsit soluția pentru spațiile verzi. Le fac din…plastic!

Trecând astăzi pe strada Ștefăniță Vodă, în apropierea Kaufland-ului de pe bld. Aurel Vlaicu adică, mi-a sărit în ochi culoarea aprinsă a unor copaci cocoțați la etaj, ca să dea bine proiectul imobiliar. Acuma poate mă înșel eu, dar nu vi se pare că ăștia ar fi copaci…artificiali?

Acuma eu înțeleg că bradul a câștigat teren în comerț sub forma artificială, dar cum ar fi să faci un proiect imobiliar și să-l prezinți frumos cu părculeț, cu bucăți de natură pentru aer proaspăt…

…și de fapt Natura să fie…din plastic? Ar fi belea rău! Este vorba de proiectul celor de la Tomis Park. Cu ochiul liber mai ales, se văd copacii ăia cam fake și nu cred că mă înșel. Ar fi chiar culmea să faci zone verzi din plastic, mai nou. Ai vreo idee de re-amenajare mai târziu? Nu-i bai. Iei plasticul de acolo și mai lași loc de o parcare ceva… Să-mi confirme careva dacă am văzut bine și să mă țină la curent cu proiectul!

p.s. Mai jos, pe stradă, a răsărit un stil nou de semafor.

Chipurile pentru situația complicată a traficului în contextul atâtor șantiere, dar eu cred că vor să testeze un nou concept pentru orașul ăsta atât de sufocat de mașini!!! Voi mai puteți cu atâtea construcții și cu atâtea țevi schimbate și cu atâtea și atâtea chestii?

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.