Dezastrul de la Palazu Mare și cum de nu e demis încă Cătălin Grasa?

foto via ziuact.ro (evident)

Printre articole despre vremea de afară și cutremure, s-a strecurat în cotidianul local Ziua de Constanța și unul foarte important despre Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare! Citește AICI.

Pe scurt, aflăm din acest articol că ai noștri consilieri județeni au alocat în data de 27 Martie 2018 o sumă de 3.579.395 lei (aproximativ 800.000 de Euro!) pentru secția în cauză. Pe 22 August 2018, prin magia-rectificărilor a bugetului de venituri, secția de la Palazu a rămas cu doar 2.000.000 de lei alocați. În data de 19 Decembrie 2018, o nouă rectificare i-a înnebunit și mai mult pe cei de la secția de psihiatrie din Palazu când alocarea s-a tăiat la doar…100.000 de lei! Bă, ești nebun??? Cine e de vină aici? Politicienii locali plus șeful Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa. Scăpăm de o Căpățînă seacă și dăm de un Gras cu burta plină de bani publici!

După evenimentul de la Sapoca, a ieșit la iveală și această situație, însă problemele cu care se confruntau cei de acolo au fost evidențiate de mult. Un articol senzațional este cel de aici, din data de 5 Ianuarie 2018, unde fosta șefă a Secției Palazu – Diana Cîrjaliu – își descria o zi de muncă. E total îngrozitor ce aflăm acolo! Tot aceasta a avut o reacție imediată la spusele demagogice recente ale Ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Vezi și această replică, aici. Sorina Pintea s-a apărat cu această replică, spunând că va face ceva dacă are cu cine colabora și că este un mister și pentru ea dispariția acestor alocări de fonduri.

Nu mai zic nimic, doar evidențiam situația asta căci e una foarte gravă. Eu i-aș interna pe toți cei vinovați la Palazu ca să se lecuiască un pic de foamea asta de bani cu urmări criminale!

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.