Despre

joie negru profile pic Mi se spune Joie Negru. Sunt născut și crescut în orașul Constanța, începând cu anul 1986. Dacă sunteți pasionați ai zodiilor, aflați că eu mă aflu în zodia Taur.

Sunt blogger “cu acte în regulă” de prin anul 2007, deși am mai scris câteceva pe Internet, pe o pagină sau două de tip-blog, acum și mai mult timp.

Ajutat de bloggerul ddumi.ro, am reușit să descopăr Blogspot-ul și am fost fan fidel al acestei platforme până acum puțin timp, când am decis să îmi mut toate jucăriile pe domeniu .ro. Aveam Page Rank 3 în Google, chiar și 4 pentru puțin timp. Rămâne de văzut cum voi evolua în această nouă formulă.

Scriu aici în mare parte despre gândurile și sentimentele mele dar și despre știri utile, tehnice sau informative despre diverse domenii, despre orașul Constanța și nu numai. Îmi place să fiu un om ce le face pe toate, așadar îmi creez singur multe din pozele și filmulețele postate pe acest website iar de articole nu mai zic că trebuie neapărat să fie cât mai originale… Nu mă dau în lături de asemenea nici la aplicatul de proprii tehnici SEO, de conținut și imagine. Tocmai din acest motiv ajung uneori foarte ușor pe prima pagină în căutările Google. Reușita o atribui în mare parte calității conținutului sau pur și simplu instinctului de subiect viral.

Am participat la campanii și am scris Advertoriale, colaborând cu câteva Agenții de Comunicare sau chiar și cu cei de la Blogal Initiative. Am participat ca blogger oficial la BuzzCamp Constanța iar în anul 2015, împreună cu câțiva bloggeri locali, am reprezentat Constanța prin participarea noastră la Social Media Summit, București. Am fost prezent la diverse Blog Meet-uri locale iar două din ele le-am organizat chiar eu (aducând pentru prima dată în istoria Blog Meet-urilor locale Presa la fața locului). Astfel de participări (seminarii dar și altfel de evenimente locale mari) sau prezențe le adun în articole prin categoria “participare”, pe care o găsiți într-o listă drop-down pe blog. Dacă evenimentele se lasă cu premii pentru mine (ca de exemplu locul 1 luat la Campania Yuka Mobili pentru Bloggeri), le notez în categoria “premii”.

Articolele mai personale sunt marcate cu categoria “joe” iar advertorialele sau reclamele la comandă (sau profitshare) le voi nota în categoria “ad” sau “adv”. Fiți de asemenea atenți și la categoria “urbex”, locul unde voi contopi pasiunea mea pentru Fotografie cu pasiunea mea pentru Explorarea Urbană. Așteptați-vă să vedeți varii îmbunătățiri aduse blogului și stați pe aproape dacă vă plac articolele originale! Spor la citit!

5 thoughts on “Despre

  1. Joie Negru

   Era o vreme cand pseudonimele functionau bine, mai ales in vremea mIRC-ului si a Internetului in general. Dupa ce am vazut filmul Meet Joe Black, cu Anthony Hopkins si Brad Pitt, am luat o decizie. Mi-a placut personajul Joe Black, un “om” banal si nu chiar, ce vede viata ca pe ceva curios si semi-necunoscut. Asa ca mi-am zis si eu Joe Black. O amica mai pontoasa nu era asa impresionata de noul meu nume si mi-a facut o parodie a lui, mi l-a “romanizat”. Asa a iesit Joie Negru.

   Reply
 1. nFo

  un plugin de galerie (sau chiar din jetpack) nu bagam si noi ?

  altfel, intri pe cate o poza dai back, click pe alta poza, iar dai back… putin cam ineficient si greoi mod de a viziona cateva cadre

  ps. spor la treaba in continuare vecine 😉

  Reply
   1. nFo

    Am revazut “album-foto”, acum merge galeria dar pune si tu max width 1024 / max height 720
    (800 x 500 e cam mic… sau poate ai target doar vizualizarile de pe tablete ?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.