De unde iei pizza cu 10 lei în Constanța!

pizza 10 lei pizza evo constanta 2016

În orașul Constanța avem multe locuri ce vând pizza. Unele mai bune, unele mai puțin bune. În Constanța avem de asemenea și câteva oferte mai aparte, ce sunt necesare pentru a face față concurenței mari pe acest domeniu la nivel local.

Așadar, de unde poți cumpăra pizza cu 10 lei și în ce condiții? Pizza Evo, de exemplu, are prima astfel de ofertă. După ce și-au deschis un punct de lucru nou nouț în incinta Cora Brătianu, cei din spatele afacerii au decis să vină cu o ofertă nouă de Happy Hour: Pizza la 10 lei.

În cazul acestora, poți cumpăra o pizza la un astfel de preț doar în intervalul orar 12:00 – 13:00. Poți opta însă pentru doar patru sortimente de pizza, respectiv Ortolana, Bacon e Salsiccia, Inverno și Pollo e Piseli. Oferta bănuiesc că se referă la mărimea L (570 g) ce în mod normal costă cam mult, respectiv 18-21 de lei.

Ortolana conține mozzarella, roșii, dovlecei, ciuperci, ardei verde, ceapă, broccoli și măsline. Bacon e Salsiccia conține mozzarella, bacon, cârnăciori, ardei copți și ardei verde. Inverno conține mozzarella, salam uscat, jambon, cârnăciori și bacon. Pollo e Piseli conține mozzarella, piept de pui special (lol?), mazăre, porumb, cașcaval și cârnăciori.

Tot o ofertă de Happy Hour o au aceștia în intervalul orar 1:00 – 2:00. În acest caz, pizza disponibilă la prețul de 10 lei este cea din sortimentul Ricordo, Salsiccia, Țărănească și Petto di Pollo.

pizza 10 lei pizza sabroso constanta 2016O ofertă mai bună am găsit-o astăzi în poștă. Este noutatea “Super 10” de la Sabroso.

Poza din stânga spune totul. Aici avem mult mai multe sortimente disponibile la acest preț. Oferta este valabilă pentru pizza de 30 cm, ce în mod normal costă cam 26 de lei (Quattro Stagioni în oferta 1+1 gratis, de exemplu). Oferta este valabilă de Luni până Vineri, în intervalul orar 9:00 – 18:00. Condiția este că poți lua pizza la prețul de 10 lei doar prin ridicare personală de la sediul Sabroso (Bd. IC Brătianu, nr. 48).

O altă noutate de la Sabroso este și reducerea de până la 40% la Delivery la preparatele din restaurant. Ca de exemplu, Rigatoni con pollo e pomodori secchi te costă doar 15 lei în loc de 25 de lei sau Mix Grill te costă 26 de lei în loc de 36 de lei.

Pizza Nostimo încearcă să ne ducă de nas puțin cu aceeași ofertă, însă ei vând doar pizza Țărănească la 10 lei, cu condiția de a comanda minim 3 astfel de sortimente. Despre alții…n-am idee dacă au implementat o astfel de ofertă. Poate mă anunțați voi dacă intervine o schimbare!

p.s. Noul Regal Pan are de asemenea pizza la 10 lei, mărime mică (28 cm). Vezi de care, aici.

pizza regal pan 10 lei

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.