De sărbători, nu uita de…dentist!

Vin iar sărbătorile, vine iar abuzul de dulciuri și mâncare și vin iar…durerile de măsele! Acest articol este practic un Reminder, să nu uitați de mersul la stomatolog de Sărbători pentru a nu vă trezi cu surprize neplăcute „sub brad”.

Cred că multora li s-a întâmplat ca fix înainte de sărbători să-i lovească o durere de măsea sau o durere de la un dinte cariat ce nu mai suportă să rămână așa și ce s-a trezit să adreseze plângeri traduse prin șuturi constante în nervul maxilarului fix de Crăciun sau Revelion. Este o situație nu doar păcătoasă pentru sănătatea noastră bucală, dar și pentru confortul nostru fizic și pentru confortul nostru într-o perioadă când în sfârșit avem mai multe libere de la muncă, concedii sau vacanțe.

Pentru 100, 150 sau 200 de lei, merită să-ți mai faci o verificare, o curățare sau o plombare. Nu de alta, dar au și dentiștii liber de sărbători căci oameni sunt și ei. Cred că multora li s-a întâmplat de asemenea să aibă parte de dureri de acest gen fix când nu prea găsești cabinetele stomatologice deschise. Ce faci atunci? De Revelion mai ales, să te văd cum îți arde de distracție când în loc să dai pe gât o șampanie, dai pe gât un Ketonal Forte. Așa că gândiți-vă în avans la aceste probleme!

Eu, de un an de zile, stau bine cu dantura și totuși o să mai apelez la dentista mea ca să-mi mai facă o curățare la puțin tartru adunat. Cu ocazia asta îmi mai poate observa alte potențiale probleme sau îmi poate recomanda varii măsuri pentru a mă menține în condiții bune cu dinții și măselele mele. Îi găsiți cabinetul aproape de piața Brotăcei, dar dacă aveți alte opțiuni…folosiți-le! Sănătate!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.