De prin Constanța: Fără amenzi de parcare și Municipiu în Carantină

Ce se mai aude de prin Municipiu? Ei bine, uite că amenzile date pentru parcarea în zona panourilor cu parcare prin sms sunt din nou suspendate. De asemenea, DSP Constanța propune intrarea în carantină a municipiului.

Prima știre spune despre Vergil Chițac, actualul primar, cum că a declarat că a dat dispoziție Poliției Locale să nu mai amendeze oamenii ce parchează în zonele cu panouri informative de plată prin sms. Curtea de Apel Constanța a decis iar suspendarea proiectului de hotărâre ce permitea Primăriei să dea amenzi pe tema asta. Așadar, poți parca oriunde în zonele alea, dar nu oriunde conform Codului Rutier. Dacă nu știi unde să nu parchezi, nici nu știu de ce mai ai permis.

Cât despre cealaltă știre, DSP Constanța s-a trezit să mai miște ceva și în mintea lor vastă au decis să se facă și ei ocupați, să dea măcar o recomandare! Așadar, Prefectul a zis că se mai gândește, că momentan e doar o recomandare, dar sunt sigur că îi vor da curs. Ce înseamnă asta pentru constănțeni? Păi, dacă ne luăm după alte exemple, gen restricțiile din Satu Mare să zicem, asta ar însemna, conform Digi24: Limitarea la maximum a deplasării persoanelor, oficierea slujbelor religioase cu caracter privat în lăcașuri de cult cu participarea a cel mult 16 persoane și a evenimentelor de stare civilă cu participarea a 10 persoane în interior sau a 20 de persoane în exterior…

Asta plus altele, gen interzicerea activității cu publicul a restaurantelor, cafenelelor și teraselor. Nu sună deloc bine. Să vedem ce decizii se vor lua!

p.s. De asemenea, de acum 2 zile avem și Bolt în Constanța. Nu doar trotinetele adică, ci serviciul de taxi ca Uber.

[Edit] Alo! Păi cică intrăm în restricții, dar sunt exact ca în stare de Alertă! Așa ceva… Citește știre.

Despre autor /

2 comentarii

  • Cami

    Unde găsesc și eu mai multe detalii despre respectivele restricții?

    • Joie Negru

      Absolut nicaieri momentan. Trebuie sa fie luata o decizie si abia apoi vedem ce s-a hotarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.