De mâine un nou Maxi Taxi în Constanța! Linia 14 CTBus!

foto via ctbus.ro

Una din cele mai importante schimbări în Transportul constănțean a fost introducerea noilor maxi taxi de la CTBus, fostul RATC. Acestea de fapt sunt niște midibus sau miniautobuze, mai nou denumite.  Linia 14 vine în completarea Linii 13 Miniautobuz sau Maxi Taxi, ce este deja în circulație pe ruta Auchan (Km5) – Carrefour ce imită în mare parte fosta linie Maxi Taxi 305.

Vă era dor de Maxi Taxi 304? Ei bine noua Linie 14 de la CTBus exact asta va imita în mare parte, detaliile traseului putând fi găsite pe site-ul oficial CTBus (ăla fără https… ntz ntz ntz). În esență, traseul va începe din zona Industrială, trecând pe lângă Cora Brătianu, ducându-se spre magazinul Brick, spre CDC, spre Spital, bd. Mamaia, apoi intră pe ruta vechiului Maxi Taxi 301 și o ia pe Unirii, apoi Campus și la final la Vivo! Mall.

Fiind practic un RATC, sau mai nou un CTBus, se plătește bilet normal, cumpărat fizic sau prin sms. E o rută binevenită și să sperăm că vom vedea cât mai multe mașini pe ruta asta! Se începe momentan cu 6 miniautobuze pe linia 14 apoi din a doua săptămână cu 8 la număr, cu o frecvență între ele de 15 minute. Cam mult.

p.s. Am și eu o plângere. Puteți să nu mai sincronizați miniautobuzul 13 să ajungă fix în spatele sau în fața autobuzului 100C? Vin amândouă deodată și de fapt chiar se pierd mulți timpi între curse pentru deservirea aceluiași traseu final!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.