De astăzi avem vaccinare drive-through la Constanța doar că bulevardul e cam…blocat!

Revine fenomenul de vaccinare drive-through. De data asta, în Constanța. Din data de 15 Octombrie 2021 până în data de 31 Octombrie 2021, în perimetrul City Park Mall, va avea loc o acțiune de vaccinare drive-through, fără programare, cu vaccinurile Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson. Centrul va funcționa între orele 12:00 – 20:00.

Cei care vor să se vaccineze, trebuie doar să prezinte un act de identitate în termen (carte de identitate sau pașaport). Evenimentul este organizat de către Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Partea mai puțin bună este că traficul din preajma City Park Mall este aproape…paralizat! Dacă vii dinspre bld. Mamaia pe Soveja spre City, stai mult la coadă. Nu știi de ce până când ajungi la intersecția cu Lăpușneanu. Tot bulevardul Lăpușneanu – de la City la Dobrogea – este în reconstrucție așa că îți va lua ceva timp să te deplasezi cu mașina pe acolo (mai ales că dinspre Dobrogea spre City se circulă doar pe o bandă). Nu știu în aceste condiții cât de facil va fi să te vaccinezi printr-un drive-through când de fapt asta caută lumea la drive-trough: să fie facil. Cu atâtea construcții deodată, va fi mai greu. Așteptăm un comunicat oficial City Park Mall ca să aflăm pe unde mai exact se face acest punct de vaccinare. Nu știu dacă le iese campania în aceste condiții.

p.s. Ca la Români. Vaccinare drive-through e de fapt vaccinarea aia din mijlocul mall-ului. Deci, habar n-au autoritățile ce înseamnă drive-through aparent.

Despre autor /

2 comentarii

  • Ella

    Pe contul de FB al jurnalistei Andreea Pavel de la Info Sud Est am citit că centrul de vaccinare drive-through de la City Mall este de fapt centrul de vaccinare din interior, nici vorbă să intri cu mașina. Bine, n-ar fi prima oară când onor angajații de la primărie ar arăta că vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc (drive-through nu înseamnă că poți să ajungi cu mașina lângă locul unde ai treabă, ci că treci cu mașina prin locul unde ai treabă, fără să fie nevoie să te dai jos din mașină).

    • Joe

      Hahaha. Tantalaii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.