Dacă e Duminică, e alergare în grup prin parc!

foto via Nico S.

V-am zis eu că-s zâmbăreț zilele astea! Ia uitați-vă cum m-a prins Nicoleta, colega de alergare, în poza de mai sus. Astăzi iar ne-am adunat câțiva la o alergare matinală prin parcul Tăbăcărie.

Vremea cred că a fost precum cea de Duminica trecută, minus vântul ce mai domolea din stare. Am fost cam 15 persoane în total, ba chiar un tip cu o mașină luxoasă ne-a abordat să ne întrebe ce facem și cum și când, ca să participe și el. Îl așteptăm.

L-am corupt și pe un coleg de muncă să participe. S-a descurcat foarte bine. Am scos un timp de 30 de minute pe tură de parc. E bine! Poate îi intră în sânge… Râdeam puțin de el că avea niște ochelari de soare ce îi tot săreau când făcea încălzirea. În rest, bravo!

Din 33 de albume foto adunate în prezent pe anul ăsta, am vreo 17 cu alergare. Cam asta a fost activitatea mea extracuriculară pe anul ăsta. E bine. N-aș vrea să mă definească asta, însă momentan îmi fac timp doar pentru așa ceva și e bine.

Ochiul meu critic n-a putut să ignore situația din spatele City Park Mall. E un hidrant acolo cam defect. Sesizez doar așa pe blog, căci n-am chef să mai caut vinovatul. Durează de ceva timp situația, poate o și remediază careva! De asemenea, lumea continuă să arunce gunoaie și ambalaje în parcarea aia de lângă Sf. Mina. Nesimțiți nu alta. Cam atât. În rest, noi să fim bine și noi unii azi am fost chiar foarte bine! Multă sănătate vă doresc! Hai di pa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.