Cumpărăturile mele sănătoase și nu prea…

Tocmai ce am ieșit din Cora City Park cu două sacoși de cumpărături. Am cumpărat doar chestii sănătoase azi! Ok…ignorați crenvurștii ăia! Și șunca sau salamul…

Am avut așa un sfârșit de seară simpatic. Am cumpărat niște măsline și doamna ce mă servea, mi-a recomandat o altă varietate și mi-a dat chiar să gust din ele ca să fac comparație. După ce mi-a înmânat punga, mi-a mai dat una, ca să nu curgă ceva pe lângă. Foarte drăguță, mi-am spus. Apoi, la Avocado, m-am blocat. Nu știam de unde să-i iau codul pentru a-l cântări. Un băiat (angajat) a apărut lângă mine și mi-a dat bună ziua, văzând că sunt în dubii de câteva secunde. I-am spus ce nu găsesc și m-a lămurit că se achită la casă direct, căci prețul e pe bucată. Foarte amabil, mi-am spus. Foarte rar, mi-am spus din nou, să vină un angajat Cora la mine și să mă întrebe ceva. La casă, iar un moment drăguț. Se asigura casierița că a adăugat merele pe merit și că nu doar i se păruse ei că am luat și mere. I-am zis așa amuzat și degajat că am luat și mere și avocado și de toate și ea mi-a spus că e obosită și voia să fie sigură și i-am zis că și eu sunt obosit și că o înțeleg perfect. Foarte simpatic și momentul ăsta.

Ba chiar mi-a zis adineauri o prietenă mai veche că m-a văzut când am coborât din autobuz azi și că arătam așa cam stors de energie. Eram obosit și relaxat. N-aveam de ce să-mi îndrept bărbia sau pieptul și n-am simțit să strălucesc pentru cineva în acel moment. Mă bucuram doar că am ieșit la ora la care am ieșit de la muncă și că îmi fac și eu o piață. De asemenea a zis că am slăbit mult, deci o iau ca pe un compliment și sper că în maniera asta a zis-o.

Așa… Acum am nevoie de ajutorul vostru! Azi să zicem că n-am chef să-mi fac ceva cu aceste cumpărături, dar poate…poimâine. Aș vrea să fac o salată, căci mi-a sugerat o colegă de muncă să combin acel avocado cu roșii, castraveți, șamd. Voi ce spuneți? Cu ce rețetă mă inspirați?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.