Cum vi se pare noul clip de promovare al Constanței?

Hop ș-așa din senin, uite că a apărut un nou clip de promovare al orașului Constanța și/sau al stațiunii Mamaia. Cei de la Replica vin cu știrea și spun că Făgădău spune că a costat zero lei.

Nu cred ce spune domnul-făgăduială și cred că e un clip secundar din cele precedente pe care le-am văzut până acum, intrat în banii plătiți deja pentru așa ceva. De ce? Căci are practic același ton, aceleași cadre și aceleași efecte sonore de zoom-in și zoom-out și tot așa. Hai să-l vedem! La o calitate proastă, dar asta am momentan:

Culmea, îmi cam place! E interesant, dinamic, arată cadre bogate cu mai multe lucruri locale, însă mă irită mult efectele sonore și mai ales piesa dramatică. Mai dă-o în Ludovico Einaudi mea de treabă! Suntem în 2018 și cred că mergea ceva mai “săltăreț” pe fundal!

În rest, not bad, aș putea spune. Adică, indiferent de faptul că suntem praf și pulbere ca piloni de administrație și lanț social coerent, nu-mi pare o producție atât de rea. Păcat că e doar praf în ochi și că mizăm pe o promovare slabă și de duzină în loc de reparații și construcții puternice pentru a avea cu ce să ne mândrim. În fine… Ăsta e noul clip de promovare cică!

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.