Cum sa desfunzi o chiuveta

De vreo 2 luni am tot avut probleme cu chiuveta de la baie caci era infundata. Nu prea aveam ce sa-i fac asa ca asteptam sa vina un instalator cu sarpe de ala care sa curete, insa n-a mai aparut. 
Azi am fost la cumparaturi si am zis sa cumpar si eu niste Mr. Muscolo pentru asta. I-am gasit varianta engleza, respectiv Mr. Muscle, Domnul Instalator gel, adica cel din poza asta. A costat 9,9 lei si cu ajutorul sau am reusit sa-mi desfund in sfarsit chiuveta. Cum?
Am urmat pasii urmatori:
1. Am turnat jumatate din sticla in chiuveta.
2. Am asteptat vreo ora, insa recomandarea era de minim 15 minute.
3. Am incalzit niste apa si am turnat-o in chiuveta.
Atat. Extrem de simplu. De ce n-am facut asta mai devreme nu stiu. Inainte sa pun Muscle chiar vazusem in chivueta si o clama de par, am incercat s-o scot cu un magnet dar n-am reusit. Acum s-a dus si clama si tot ce era, pe apa sambetei.
[LE]
Alta metoda instant e sa luati granule Mr. Muscle. Costa vreo 4 ron plicul. Turnati unul sau doua si imediat varsati o cratita de apa fierbinte. Atat. 
[LE]
Daca apa curge lent, puteti verifica varful rotativ al robinetului, probabil are depuneri. Daca nu, cautati sa desfaceti furtunul de dedesubt, se poate aduna mizerie si acolo, de asemenea, acest furtun mai trebuie schimbat din cand in cand.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.