Cum să bagi un film de pe laptop pe Tv fără cabluri!

Mie îmi place viața mai simplă. Mai rapid totul așa, instant așa… Prefer, de exemplu, să lucrez la laptop, dar să și bag un serial la un monitor sau Tv, în același timp. Nu pot face asta.

Cu monitorul pe masă îmi ocup locul și împrăștii cabluri. Mă mut în sufragerie lângă Tv și bag cablu HDMI, nu e nicidecum comod și ok. Mut Tv în camera în care mă aflu și bag Youtube sau ceva pe el, căci e Smart, nu merge, că în Bucătărie n-am priză de net ca să conectez Smart-ul la Wireless. Cumpăr Chromecast sau naiba știe ce? N-am bani și nici chef și nici nu mă ajută în esență cu ce vreau eu. Așadar, zero soluții (din cunoștințele mele limitate).

M-am gândit la o invenție de viitor, la ceva wireless suprem, dar până atunci, trece timpul… Când colo, nu m-am gândit la o soluție simplă: software-ul. Un software, un progrămel, care să poată face minuni.

Din pură întâmplare am dat adineauri de programul Wondershare și sar peste detalii și zic să intrați pe opțiunea Media Server și alegeți fișierul din laptop și PAC! Fără fire, transmiți de pe laptop pe Tv!

Știu, am așa o scârbă în mine azi, n-am timp și chef să detaliez și să scriu bine articolul ăsta, dar scriu suficient de clar. Intri în program, intri pe opțiunea Media Server. Aprinzi Tv-ul și automat ți-l vede programul. Intri pe categoria Computer și-ți vezi hard-ul și alegi de acolo ce fișier vrei. Dai dublu click și ți-l trimite la Tv. Întretimp, tv-ul tău, Smart fiind, te întreabă dacă-i dai acces programului și zici că Da și instant ai rezolvat și treaba asta. Fără să mai muți laptop, fără fire, fără nimic. E genial. Mă oftic că n-am priză de net în bucătărie, unde am laptop-ul, însă poate găsesc o soluție și pentru asta. Știți voi una? Sau alte soluții de a trimite informația la Tv de pe laptop, fără fir?

p.s. Am o presimțire că un stick-adaptor wifi pentru tv ar fi una din soluțiile căutate de mine….

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.