Cum mai arată zona Mamaia Nord-Năvodari…

Poate erati extrem de mega foarte curiosi de cum mai arata zona Mamaia Nord – Navodari, pe partea promenadei. Ei bine uite ca azi am ajuns din intamplare si pe aici si am mancat un peste bun la un restaurant pe nume Papaya.

Foarte interesant pentru mine a fost sa observ cum s-a schimbat zona si cum o imita pe cea originala, din statiunea Mamaia. Partea de Nord insa e ceva mai…aparte. Are un alt aer, mai rezidential. Insa mare grija nu prea are cineva de anumite aspecte, cum ar fi buruienile din nisip. Sau…poate asta e stilul…!?

Apropo, vreti sa-l vedeti pe Făgădău cu barbă?

Paparazzi trebuia sa ma fac… Haide sa va mai arat o poza! Vreti sa-l vedeti pe Făgădău cu scrupule? La naiba! N-am poza asta…

De-a lungul promenadei se vad fel si fel de constructii, care mai de care mai „megalomane”, de tip – concediu al muncitorilor din regimul nazist.

Nu stiu ce sa mai zic. De fapt stiu. Eu am zis o treaba: Toata statiunea asta va deveni un oras de-a dreptul. Nu chiar California, dar un fel de California – varianta comunista, caci sa nu ne amagim, inca avem sclipiri de comunism din belsug in societatea romaneasca cotidiana.

La restaurantul asta Papaya unde era sa-mi stea mamaliga-n gat cand l-am vazut pe Fagadau, mi-a placut mult. Are si preturi bune, mancarea e proaspata… O sa mai revin caci mai am de incercat chestii din meniu. Adica e un fel de cherhana, insa are si fasii de piept de pui crocante si sosul ala bun pe care l-am observat prima data la Hard Rock Cafe dă Bucharest si burgeri impresionanti cum au mai toti acuma in meniu si multe. Ai de unde alege.

Hai ca a fost o zi frumoasa azi, cu descoperitul unor locuri noi. Adica, daca tot ai face un drum pana in portul Tomis pentru o haleala, de ce sa nu bati acelasi drum pana in Mamaia Nord?

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.