Cum instalezi un nou Google Account pe un Samsung J5!

foto via shoutpedia.com

How to install a new Google Account/How to bypass Google Account on Samsung J5 2016, Android 6.0! For my English speaking readers I’ll just leave you with two simple solutions that might work for you. Solution 1. Solution 2.

Sunt cel mai fericit om! Pe lângă faptul că ieri mi-am cumpărat un Samsung J5 la un preț foarte mic (500 de lei), de la Amanet, adineauri mi-am și rezolvat o problemă sâcâitoare pe care o are acest telefon.

Ieri am căutat un telefon bun de cumpărat. Căutam Samsung Galaxy J5, A5 sau minim A3. Am mers și prin Altex că aveau promoții, dar promoțiile erau ca de obicei frecție. Am intrat prin diverse case de Amanet din oraș și până la urmă am vizitat un Amanet pe care-l vizitasem anterior acum câteva luni. Cred că văzusem acolo același Samsung Galaxy J5, dar costa pe atunci cam 650 de lei. Ieri l-am testat, l-am butonat, am verificat camera foto, GPS-ul…mai multe. Am primit și bon și garanție 3 zile în caz de întâmpinam probleme tehnice.

Ei bine, am întâmpinat o uriașă problemă tehnică. Am dat un Factory Reset la telefon, având în vedere că încă se regăseau acolo conturile și detaliile și pozele fostului proprietar. Ca să faci asta, stingi telefonul și îl aprinzi ținând apăsat în același timp pe butonul de Volume Up, butonul de Home și butonul de On/Off. Dai Factory Reset din meniu și o iei de la zero cu instalarea unui nou sistem. La versiunile vechi de Android nu prea întâmpini probleme, însă la telefoane mai noi, există sisteme de securitate ce-ți transformă telefonul într-un cartof. Îți apare destul de repede pe telefon ceea ce vezi mai sus în poză. Te pune să te loghezi cu al tău cont de Google. Faci asta și…Error! Telefonul știe că a aparținut altcuiva și nu te lasă să mergi mai departe. Am luat foc, clar!

Am căutat ieri toată ziua varii soluții. Cea mai bună părea să fie cea de aici. E destulă bătaie de cap, dar funcționează pentru mulți! Eu, având Android 6, n-am avut noroc. La vechiile versiuni cică merge. Azi m-am trezit pe la 5-6 dimineața. De nervi cred. Am intrat iar pe laptop și am căutat soluții și n-a durat mult până când să dau de acest video. În proporție de 97% mi-au apărut aceleași opțiuni și notificări. Nu trebuie să-i înțelegi limba tipului din video ci doar să faci ca el. Ca să vezi! A FUNCȚIONAT! Acum am telefonul perfect funcțional!

Îl pup pe omul ăsta dacă îl întâlnesc vreodată! Am dat și restart, totul merge bine până acum. Urmează să îmi instalez aplicațiile, să testez aplicațiile, să-mi personalizez telefonul și…asta e! Hai că a început bine ziua asta!

Despre autor /

3 comentarii

  • Super! Am cautat si eu, pentru un amic, o rezolvare dar nu am reusit. Daca mai are telefonul incerc cu solutia ta. Merci!

  • Didina

    Cum pot sa îl reiau de la capăt ca am uitat contul de Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.