Cum a fost la Crosul Gerilă din stațiunea Mamaia!

Astăzi a avut loc un Cros în Constanța, mai exact în fața hotelului Rex din stațiunea Mamaia. A fost organizat de către Trident Triathlon Team.

Fiind ultimul eveniment major de alergare al anului din zonă, am zis să particip și eu. Cine a ajuns azi în zonă a putut să participe la varii probe. Cea din imaginea de mai sus se numește Sania Moșului, o probă de alergat cu cărucioare de la Carrefour într-o tură de piațeta Rex. Nu s-a răsturnat nimeni, totul a decurs ok. Vezi un live de-al meu cu această probă, aici.

În total au fost 12 probe. Sania Moșului pe o distanță de 500 de metri, categoria 6-7 ani pe o distanță de 500 de metri, categoria 8-9 ani pe o distanță de 500 de metri, categoria 10-11 ani pe o distanță de 1 km, categoria Mămicilor pe o distanță de 1 Km, categoria 12-13 ani pe o distanță de 3 Km, categoria 14-15 ani pe o distanță de 3 Km, categoria 16-19 ani pe o distanță de 3 Km, categoria +18 ani pe o distanță de 3 Km, categoria +50 ani pe o distanță de 3 Km, categoria 6 Picioare pe o distanță de 1 Km (alergarea cu al tău cățel din dotare) și categoria The Best 10 K Runner pe o distanță de…10 Km, categorie la care am participat și eu.

Vremea a ținut bine de tot cu alergătorii, chiar dacă la 10 K a început să bată vântul mai bine. Eu alergam mai în reluare căci n-am alergat deloc pe săptămâna asta ca să-mi fac o încălzire. Am terminat cei 10 Km fix sub o oră și am făcut în total 10,23 Km în o oră și 54 de secunde. Tot e bine. N-am fost printre primii 50 de înscriși ca să prind și eu o sticlă de vin cadou și alte lucruri, dar nah. Nici vin la pahar n-am mai prins. Data viitoare alerg 3 Km ca să prind și vin și tot.

O să vină cu date pertinente despre câștigători cei de la Trident, dar puteți vedea în imaginile de mai sus câțiva câștigători, mai ales din gașca Sanasport. Printre fruntași s-au numărat Ionuț Petcu, Anastasia Fotu, Raul Romașcanu, Ion Munteanu și Vasile Apetroaie pe primul loc, desigur. Eram mulți ce ne cunoșteam pe acolo, tot din gașca noastră de alergaci. Câțiva erau voluntari de asemenea. Am avut și fotografi oficiali și le mulțumim pentru munca depusă!

Habar n-am pe unde umblă Presa locală, căci nu am văzut-o. Probabil s-a întâmplat vreun cutremur prin Antartica și s-au grăbit să scrie despre…

Partenerii evenimentului au fost Șușote, Iowemed, Carrefour Constanța, Evonomix și Step Proiect. Foarte foarte multe premii s-au dat din partea sponsorilor Miramarvet, Crama Viișoara, Euro Vial Lighting, Jetski Adrenalin, Exclusiv Auto, Triton Sport, Fit & Shape, Poligonul Zip Escort, Hotel Savoy Mamaia, Biofarm, Eforie Aqua Park și poate încă cineva de care nu știu eu. Cei de pe biciclete nu știu de unde erau, căci erau foarte simpatici și foarte utili pe traseu.

p.s. Ah, da! Și poate vă era și vouă dor de moaca mea…

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.