Cum a fost ieri, la Crosul Mării Negre

Ieri, 29 Octombrie 2017, pe Plaja Modern din Constanța, a avut loc Crosul Mării Negre, organizat de către ONG-ul Mare Nostrum. Umblă vorba prin târg că au participat 1000 de persoane, înscrise în prealabil + încă puțin peste 100 de persoane înscrise la fața locului.

De această dată, organizarea a fost ceva mai ok. Anul trecut, acest cros a avut loc în data de 30 Octombrie. Pe atunci, nu erau atât de mulți participanți prezenți. Acum am avut parte și de Presă, de fotografi oficiali (vezi primele poze oficiale, aici), a venit la eveniment și Adrian Gemănaru și Adrian Bîlbă (directorul Delfinariului sau hai, MINAC – ce la Finish mă întreba așa extenuat și încă în priză însă dacă a notat cineva timpii cursei) și Bogdan de la Claboo Media era prezent și desigur și Făgădău în trening de rusnac. A ținut Primarul un discurs inutil, sperând el ca de obicei la bine și frumos, în timp ce în practică face fix invers. S-a cântat și imnul României. Nu i-a păsat mai nimănui de asta. O problemă a organizării a fost cea de dezinformare a rutelor. Numai 7 Km nu era cursa lungă. Distanța era de fapt de 3,85 Km sau cam pe acolo. De asemenea, câțiva se plângeau de lipsa unor toalete ecologice în zonă.

Startul s-a dat în jurul orei 11:10. S-a văzut foarte frumoasă plaja plină de alergători. Mulți copii, mulți părinți, mulți alergători “de-ai casei”… Vasile Apetroaiei era al doilea la întoarcere și poate a terminat primul, nu știu. N-a fost o alergare foarte simplă, căci nisipul era destul de buclucaș iar vântul nu prea îți dădea pace. Per total, vremea era foarte bună pentru acest cros. Anul trecut a fost foarte frig și înnorat. Am terminat cursa, am primit și ceva diplome și medalii, unii au câștigat lucruri de la Yves Rocher.

Cursa asta începe să promită multe. Nu știu dacă aș vrea să cer prea multe de la el, căci e un cros făcut mai mult pentru copii și uite că participă foarte mulți. Mi-a plăcut. A fost fun.

Fb Comments

1 thought on “Cum a fost ieri, la Crosul Mării Negre

  1. Pingback: Crosul Mării Negre 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.