Cum e pizza Pepe Verde din Constanța?

Pizza Pepe Verde Constanta 2015 (1)

Acum un an și un pic, colegu’ pustiul.ro spunea că a comandat pizza de la Pepe Verde și că nu prea i-a plăcut. La fel ca mine, este și el unul din aceia ce a testat pizza din Constanța din multe locuri. Poate nu sună impresionant asta, dar…Cin Cin, Sabroso, San Marco, Uncle Sam, Delicious, Smiley, Jerry, PizzaIn, Evo, Extrablatt, Papa Bun, La Scoica, Gran, DaStefano, Max, Everest…sunt și au fost multe.

Am zis să încerc și eu produsul Pepe Verde, așadar am făcut o comandă ieri seară. Deși mi-au spus la telefon că livrarea va dura probabil 50 sau 60 de minute (nu știu de ce ne tot sperie ăștia atâta…), comanda a durat doar 35 de minute. Te costă vreo 27 sau 28 de lei o pizza bună, dar comanda minimă e doar 25 de lei. Un lucru foarte bine venit pe plan local.

Pizza Pepe Verde Constanta 2015 (2)

Din start nu m-a impresionat cutia de pizza. Arată cam…urâtă. Nu știu dacă o fi verdele ăla închis de vină sau cartonul prea maroniu… De asemenea, nu prea suport deloc cum arată ciupercile astea standard la pizza. De câțiva ani tot văd aceleași ciuperci la toate pizza din tot orașul.

Am comandat Quattro Stagioni (lol, desigur) dar și o Capriciosa. Au oferta 1+1 Gratis, deci o bilă albă aici. Deși quattro stagioni nu e de fapt patru anotimpuri (nimic nou la pizzăriile din zonă), era puțin mai diferit în aspect ca a doua pizza. Dar doar puțin. Blatul este subțire (dar nu maxim de subțire, ca la Pizza Smiley) și foarte gustos. Colegul blogger puștiul a avut o pizza semi-carbonizată. Eu am avut-o foarte ok. În afară de ciupercile alea cam mari (pe care Mosa le-a devorat cu plăcere însă), mi-a plăcut totul. Mi-a plăcut mai ales că ambele pizza au fost foarte bune. De obicei, când comand de la oricine din oraș două pizza, parcă e mai bună una ca cealaltă cu mult, chiar dacă tehnic ingredientele sunt aproape aceleași. Așadar, aș da pe baza experienței ăsteia o notă de 8 din 10 pentru gust, promtitudine și preț. Vezi și tu un Meniu de la aceștia, pe pagina oficială Pepe Verde.

5 thoughts on “Cum e pizza Pepe Verde din Constanța?

  1. Joie Negru

   Am facut-o candva. S-au scarpinat putin in cap aia de la care am comandat, caci serviciul era relativ nou.

   Reply
 1. robert

  cea mai proasta pizza cuputine ingrediente si foarte prost comportamentul celei care a luat comanda.nu recomand

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.