Cum cascheta mea să ceri bani pentru examinare?

taxe politisti aspiranti

Să mă enervez, să nu mă enervez? Să înjur, să nu înjur? E foarte greu să-mi păstrez vreun soi de cumpăt în țara asta coruptă și bizară. Suntem mai mult bizari decât corupți.

Băi! Știm toți constănțenii că în Constanța am stat prost cu Poliția. De ani de zile știm asta. Ba nu au bani de benzină pentru mașina de Poliție, pentru a se deplasa la locul sesizat de tine (chiar dacă este practic în același cartier mic), ba nu au oameni, ba dorm atunci când îi suni noaptea târziu. Drept urmare, s-a decis un fel de concurs-fulger de Angajare din mediul civil (sau din Sursă Externă).

Știți ce mă irită? Că în perioadă de HAOS și NEVOIE URGENTĂ DE PERSONAL, tot se cer taxe de examinare! Bă, ești prost? Scuză-mă, dar…EU îți fac ție un favor, nu TU mie! Și cu toate astea, cu toate că vreau să salvez Poliția de la dispariție (căci este pe cale de dispariție în multe locuri din România), TU îmi ceri mie taxe de examinare pentru rahatul tău de loc de muncă, plin de primejdii și incertitudini!

  • Unde lucrezi, frate?
  • La Polaris!
  • Ah, mișto. Am auzit că vă plătește ok.

Caz 2:

  • Unde lucrezi, frate?
  • La Poliție!
  • Băgami-aș **** în neamu vostru de hoți și ***** și ******….

Voi, M.A.I. sau voi, Miliția, o duceți rău de tot…, dar faceți fițe la Angajare. Băi nenorociților, căci n-aveți noroc să vă mai creadă cineva, voi chiar nu realizați că TOATE costurile de Angajare sunt pe spinarea voastră în acest moment, în anumite locuri de MAXIM scandal cum e orașul Constanța? Găsiți naibii o strategie bună de Angajare (ca să nu vină toți dobitocii cu CV-ul scris pe hârtie igenică) și ocupați-vă imediat de procedura corectă și rapidă pentru o asemenea deficiență de personal! Voi credeți că doar în SUA ies nebunii pe stradă și încep să facă scandal sângeros? Lăsați voi situația așa și o să vedeți apoi bătaie de cap și definiția exagerată a Vestului Sălbatic…!

 

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.