Cum arată stațiunea Mamaia și orașul Constanța în stare de Alertă

Cum să arate? Așa cum se aștepta oricine: e plin peste tot de mașini, de oameni pe bicicletă și role, de oameni bronzându-se pe plajă!

Am zis să iau și eu o bicicletă din proiectul Black Sea Bike și să mă plimb un pic și apoi să alerg. Exact asta am făcut, însă am pus accentul mai mult pe pedalat azi. Se vede că ne-am ieșit mulți din ritm, că ne-am mai îngrășat puțin căci azi în mare parte se pedala nu se alerga.

În stațiunea Mamaia era foarte interesant! Cum nu s-a văzut niciodată în perioada asta, lumea nu mai depășea cifra aia mare de mulțime de Vară. Erau mulți oameni pe faleză și pe plajă, dar eram noi, constănțenii doar! Un sentiment frumos. Altă scenă care te surprinde maxim este…liniștea! Nu mai cânta muzica prin stațiune și chiar se simțea ca un loc decent unde poți să te plimbi, să discuți, să asculți muzică doar la mașină sau la căști.

Unii doar se plimbau pe nisip, alții se bronzau. Cu bicicleta erau ieșiți extrem de mulți oameni, de toate vârstele. Multe tarabe și alimentare sunt deschise așa că lumea avea de unde să-și cumpere un suc, o înghețată, o felie de pizza…

Aveam chef sa pedalez mult și m-am dus de asemenea si spre parcul Tăbăcărie. Când eram prin zona City Park m-am oprit și mă amuzam că se ducea lumea spre intrare și hop…se opreau! Era ușa închisă. Ce șocați erau oamenii! S-a deschis până la urmă ușa, poate nu-i lăsau pe toți deodată.

În parc, de asemenea, multă lume. Pe bănci, pe bicicletă, cu cățeii. Foarte frumos. Erau mulți oameni și parcul arăta așa cum ar trebui să arate un parc animat. Pe lac, două lebede și un pui se lăsau pozate de curioși.

Unii aveau măști la gură, foarte mulți nu. Atmosfera din parc, dar și din stațiune, era una pozitivă, cu lumea ce se bucura de plimbare. Din nou, fără muzica aia tare de la toate terasele din Mamaia, e pur și simplu altă viață! De s-ar păstra asta după Pandemia asta… Să vedem și mâine cum o fi!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.