Blog de Știri, Evenimente & Trends
Cum arăta plaja Mamaia fix acum 2 ani…
Cum arăta plaja Mamaia fix acum 2 ani…

Cum arăta plaja Mamaia fix acum 2 ani…

Pe 19 Iunie…2020, mă plimbam prin stațiunea Mamaia. Acum doi ani, după cum se vede în imaginea de mai sus, plaja încă nu era extra-mărită. Acum, pasarela aceea este îngropată în nisip și doar partea cu acoperișul terasei mai este la suprafață, înconjurată de un gard.

Apropo, aceasta este Pasarela Regală și a fost inaugurată în anul 1935 în prezența regelui Carol al II-lea. Ia citiți voi articolul ăsta despre pasarela regală!

Primul an de Pandemie, când situația devenea din ce în ce mai incertă. Dubioasă perioadă, ca s-o zic așa cu însemnătate minimalizată. Nu erau mulți oameni prin stațiune, cam ca acum cred. De fapt, acum că este lățită plaja, nici nu ți-ai da seama dacă sunt veniți mulți oameni sau nu. Doar pe faleză mai vezi diferența. Ieri m-am plimbat pe acolo și erau mulți oameni, unele terase pline, altele pe jumătate, altele mai goale… Ieri am fost și eu la plajă și era apa cam recișoară, însă te obișnuiești cu ea imediat și nu mai ai probleme când ieși, căci e cald afară. p.s. Cam 25 lei costă șezlongul în perioada asta. Alții au preț în funcție de linia 1 sau 2 la mare, linia 3-4, 10-12… Nebunie. În fine. Cam așa arăta stațiunea Mamaia și plaja fix acum 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.