Cum alegi un pepene bun

Cum am tot luat țeapă la pepeni anul ăsta, m-am gândit să mai caut încă o dată un video ceva despre cum naiba să nu mai dau greș la alegerea pepenului. Din păcate însă, s-ar putea să ai mare nevoie de noroc mai mult!

La multi ani! A cui e ziua? Conform ziuact.ro, fix Ziua Pepenelui Verde este azi, 3 August. Din ce în ce mai des vedem pe tarabe sau în hypermarketuri fel și fel de fructe și legume fără gust sau cu un gust superficial. Chiar mă uitam pe Netflix la noul documentar a lui Zac Efron (Cu picioarele pe Pământ) și m-a uimit cât de interesant poate fi și câte se discută acolo și despre mâncarea sănătoasă și plantarea naturală.

La fel am pățit eu de curând cumpărând pepene din Kaufland. Unul ba avea o mie de semințe și chiar dacă ar fi avut un gust dulceag cum trebuie (deși n-a avut) nu puteai să te bucuri de el în condițiile astea, iar celălalt, cumpărat ieri a fost…stricat! Am dat banii degeaba pe el.

În articolul Ziua de Constanța, vedem un video cu câteva sfaturi. În ciuda lor, chiar și reporterul spune că trebuie să avem noroc în găsirea unui pepene bun.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.