Cum a fost ziua de ieșeală de ieri prin Constanța

Existând în orașul Constanța, când ies afară, ies…în Constanța! Deci, hai să vedem cum a fost o zi de ieri în Constanța! Asta, pentru mine, adică… V-a dat pe spate stilul ăsta liric, nu? Adică, tehnic, ăsta tot stil liric e, prin definiție chiar! Scrisul prost e cel mai bun scris poate…

Da, nu am făcut cele mai reușite poze, dar asta pentru că nu am cele mai reușite telefoane mobile. Wishlist de Crăciun: Un single sim Huawei P20 Pro sau ceva de genul care să fie rapid ca procesare și foarte ok ca și cameră foto, că prea strâmb ies cu front-side camera! Vise, muică!

Ieri am avut o grămadă de treabă, neștiind de fapt că voi avea o grămadă de treabă. Am anticipat cam jumătate din activitățiile mele, însă nu și pe restul. Am început cu dentista. Am fost acolo, m-a mai curățat, nah… Prea lungă povestea cu dentista și câte ședințe am avut în ultima lună (15). Apoi m-am dus la Forever Living, ce e un fel de ceva mai complex de explicat, dar per total o afacere cu produse Aloe Vera. Acolo m-am văzut cu o amică pe care am vrut s-o susțin cu prezența mea acolo și uite că am și cumpărat niște produse. Am luat un supliment cu vitamine și minerale de la Forever chiar azi. Băi! Să știți că am cam avut energie pe ziua de azi. Adică…am dormit ieri la 4 dimineața și acum e 9 jumate seara și scriu articolul ăsta și parcă e cam bizar de energic din partea mea… Revin eu cu concluzii.

De acolo a fost nebunie. Tot cu Ramona, amica asta, am fost prin City…am împărțit pliante (fucking fun, weee), am mâncat un ecler și am băut o cafea la ofertă la Paul și cică poți câștiga o excursie în Paris și înscrie codul pe website și ajungi acasă și cauți website și vezi că tre să-ți faci cont și bagă și parolă și tot și înscrie cod și zice că felicitări ești înscris și p.s., păstrează bonul fiscal. Ah, da! Mersi! Deci dacă o să câștig ceva, n-o să aibă sens, căci am aruncat bonul. Bun așa.

De acolo am mai mers noi pe ici pe colo și m-a dus la ai mei această Ramona cu aceeași grupă sanguină și rh ca al meu (ce? nu v-am povestit?) și am ajuns la ai mei și am mâncat și am băut puțin vin și apoi….poze! Am făcut cu frate-miu poze și m-ați văzut pe Facebook și dacă nu m-ați văzut pe Facebook înseamnă că nu suntem friends pe Facebook. Nici n-am băut mult diseară! Nu. Așa vorbesc eu în anumite toane pozitive, culmea!

Am mers la film cu fratemiu și încă x persoane. La Aquaman. Un prieten de-al nostru a comentat la film ca și cum era acasă la el, cu mâna sub pantaloni, ca Al Bundy. La care mai de care scenă mai aparte, arunca un comentariu în gura mare, ca și cum era Jerry Seinfeld pe scenă. Sper să citească articolul ăsta. SHUT UP! I-am și zis să tacă că vreau să văd filmul. N-a făcut-o. E păcat! Căci Aquaman are niște scene de-a dreptul relaxante, stil Animal Planet. A fost un film simpatic.

La ieșire, am trecut pe lângă acel cazino pe nume Game World. Asta în City Park. Era party pe acolo și ne-a atras atenția. Am intrat. Părea că e intrare liberă. Sărbătoreau 10 ani de…ceva. Dar…lux, frate!!! REPET! Lux! Baloane cu heliu peste tot, pizza în găleți și șampanie și platouri și tot. Aș fi vrut să stau acolo să mănânc și să beau, dar sincer mi-era rușine. Adică…dacă mi se dădea un ok, insistam. Am jucat eu la jocuri de genul cândva, rar de tot, când eram mic…, dar am zis să nu profit și să fiu cu bun simț. Nu știu. Dar aș fi furat o bucată de pizza. Oricum, lux evenimentul!

De acolo, am mers spre El Comandante. Noua locație este la fostul Bingo Europa din Mamaia. L-am nimerit noi, dar nu scria nimic mare și orientativ. Pe la 12 noaptea sau cât era, era gol de tot în acel local. Un încălzitor pe gaz solitar încerca să facă atmosfera mai destinsă în interior. Băieții, clienții din acel moment ce formau 99% din sex, erau ghemuiți sub o aerotermă cu halogen de 3000 de Watti, ce se afla fix la intrare, fumând. Am cerut o bere Staropramen la 0,33. Costa 8 lei. El Comandante. Punct.

De acolo, am ajuns la Lake View, că tot era aproape. Acolo dansau niște persoane pe Kizomba. Am scris bine? Cică erau ăia de la Tomis Mall, oricare sunt “ăia”. Dansau mișto, nu zic că nu. Animau bine locul! Am jucat bowling. Am câștigat de ambele ori. Adică…e suficientă povestea asta, nu?

Am ajuns într-un final acasă și am mai stat totuși online. Am adormit pe la 4 dimineața. La 7 m-am trezit și la 8 fără plecam de acasă spre muncă. E aproape 10 noaptea când termin acest articol și uite că încă am energie. It’s a Christmas Miracle, vizând energia mea!  În fine. Cam asta am făcut ieri prin acest oraș haotic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.