Cum a fost la Constanța Blogmeet XIX

cbm XIX

Ieri a avut loc a 19-a ediție oficială de Constanța Blogmeet. Adică am mai avut noi meet-uri și pe lângă această serie oficială începută în luna Octombrie a anului 2007. CBM 19 a avut loc în Club Doors. O să mă folosesc de pozele lui Emilian, căci sunt mai reușite.

Participanții au fost joienegru, emiblog, sarius, iamntz, adrian siea, adriana melnic, radu tuglea, nelida shi, maria tudor, cristina joy, redu și zaku. Așadar am fost 12 oameni și ne-am împărțit 12 cadouri printr-o tombolă. Au fost tot felul de cadouri. De la borcan cu miere sau sticluță de pălincă la căști audio și chestia aia cu luminițe foarte amuzantă.

joie constanta blogmeet 19

La mine a ajuns cadoul de la zaku, o sticluță cu pălincă și un set de shot-uri. Foarte nice, doar că eu nu sunt prea pălincos de fel. Când o să fie pagubă, de abia atunci cred că o să degust licoarea respectivă. Adriana a fost norocoasa ce a primit căștile pe bandă de la Adrian. Nume la nume.

A fost un meet unde în premieră nu s-a mai fumat la masă. Ba chiar și eu am început evenimentul cu un…ceai. Opt lei costa al naibii. N-am mai fost maxim de tehnici în dialog de data asta. A fost ceva mai lejer, cu discuții din toate domeniile. Ba chiar eram și eu prea lejer, fetele bănuind că îmi e dor de Mosa ce e plecată din oraș zilele astea. Ne-am întrebat de asemenea ce o să facem de Revelion. Mulți din noi n-avem planuri încă. Poate găsim și noi o vilă pe undeva pentru a ne face de cap așa cum e nerecomandat de doctor.

joie constanta blogmeet 19 02

Ia uite și aici ce față aveam! Explicam de zor chestii bloggăricești cu siguranță. Cum ziceam, mă folosesc de pozele lui Emilian, căci el mai avea și obiectiv de 35 mm și f1.8. În Doors nu prea e lumină bună pentru fotografii. Sau trebuie să fii expert. Pe mine m-au descurajat să mai fac poze numiții Sagi și Iamntz. M-au deprimat cu lecțiile lor fotografice. și cu a lor critică obositoare. Data viitoare o să fac poze cu blitz și gata!

Per total, a fost un eveniment foarte frumos ce trebuie repetat mai des poate.

joie constanta blogmeet 19 03

joie constanta blogmeet 19 04

joie constanta blogmeet 19 05

Despre autor /

6 comentarii

 • Nu mai da vina pe lumină. Și nici pe competențe.

  Când ai un obiectiv întunecat ai un obiectiv întunecat și atât; poți să faci și sacrificii umane pe altarul zeiței fotografiei, că tot degeaba.

  Cumpără unul de f1.8 și gata, nu mai ai probleme de genul ăsta.

 • Salut.. de ai inima bună, luminează-mă și pe mine..
  Cum funcționează toată treaba asta cu blogmeet-urile? Le organizează cineva anume? Sau fiecare simte chemarea și dintr-odată hei, se găsesc cu toții in aceași locație? :))
  Și odată la cât timp? Se acceptă și puieți în domeniu? Că aș fi și eu curios să particip la un astfel de eveniment. :)

  • Joie Negru

   Salut! Se accepta si puieti. Practic, poate sa apara unul din noi cu ideea si sa se ocupe de organizare (in mare parte rezervarea de mese intr-un loc anume). Ne dam si noi cu parerea pe locatie si mai negociem si ziua. Au fost de multe ori doar 2 blogmeet-uri pe an, dar e cam putin. Te anunt cand mai aud de un viitor Blogmeet. Bine ai revenit in blogosfera, recuperare usoara si succes! :)

   • Așa deci. Buun. La următorul blogmeet sper să îmi pot face și eu apariția, de data asta vreau să mă țin serios de treabă cu toate cele. Mulțumesc frumos de răspuns și de urări! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.