Cum a fost la Constanța Blogmeet 16

Ah, ce ieșire! Ce meet! Mi-a plăcut la nebunie! 

O parte din cei care au anunțat că vin n-au venit dar s-au adunat totuși puțin peste 20 de persoane la evenimentul organizat la City Bistro Cafe. Despre acest local am de spus numai lucruri de bine căci ne-au servit cum trebuie, cu ce trebuie și au aranjat totul spre confortul nostru. Prețurile au fost ok, berea a fost rece și bună…sper să mai colaborăm pe viitor! Am mizat pe ultima sută de metri pe locația de lângă lac cu canapele pe terasă și a fost foarte bine! Recomand acest loc pentru orice tip de întâlnire și chiar pentru diverse evenimente mai ample. Mi-a plăcut nu doar cum au colaborat cu mine managerii dar cum a colaborat cu mine și managera de tură, un lucru rar din câte observ eu când organizezi evenimente de acest gen. Chiar și-au dat silința și apreciez!
Au fost prezenți Cristian China-Birta, Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău, Cristian FloreaAlexandru Busuioc, Ionuț Staicu, Florin Sîrbu, Nelida ShiAdriana MelnicEl ZakuDiana Slav, Ștefania Elena Sorin Amzu, Radu TugleaAdrian SieaAlexandra Angelscanfall, Călin Bobora și încă alte persoane al cărui link oficial nu îl știu. Scuze. Cred că fata roșcată cu care vorbeam intens despre blogging se numea Cristina dar nu știu exact. Sper să mă lămurească cineva. p.s. Dap, ea e. Click aici. Uite…așa ne cunoaștem mai mulți și ne adunăm într-un grup mai mult sau mai puțin oficial și durabil.

Ne-am adunat timid la început iar primul invitat și unul foarte important a fost Adrian Siea, ce ne-a adus câteva materiale promoționale superbe despre orașul Constanța și despre ceea ce înseamnă o vizită sumară în acest oraș. Pe lângă câteva frumoase vederi, am luat acasă și un ghid turistic gândit de Adrian pe care puteți să-l găsiți online, aici. Eu am venit cu niște flyere pentru eveniment și cu niște…prezervative.

Cei de la Agenția Pastel au fost îndeajuns de amabili să vorbească cu cei de la Durex pentru a ne sponsoriza evenimentul cu câteva prezervative. Pentru unul din invitați cel puțin era deja prea târziu, acesta având deja un copil. O fetiță mititică foarte frumoasă pe nume Ana.

În rest, s-a vorbit intens despre blogging și blogging-ul ca afacere, despre campanii și personalitățiile fiecăruia și despre blogging din nou. A fost o ediție foarte reușită și fix pe tema care trebuia să fie. S-a făcut schimb de cărți de vizită și adrese de blog și a ieșit totul cum trebuie.
Ca de obicei, aș zice atât de multe despre un astfel de eveniment dar trebuie neapărat să fii acolo pentru a simți atmosfera! Câteva poze găsiți pe blogul lui Florin. Mie mi-a plăcut foarte mult evenimentul. Voi ce ziceți despre el?

p.s. Review-uri, aici:

.:: Florin Sîrbu
.:: El Zaku
.:: Adriana Melnic
.:: Alexandru Busuioc
.:: Nelida Shi
.:: Diana Slav

p.p.s. Alte poze:

.:: De la mine…

Poza 1   Poza 2   Poza 3   Poza 4   Poza 5

Despre autor /

4 comentarii

  • A fost întradevăr reuşit! Revin mâine să văd şi ce e la review-uri!

  • Cum drac ai nimerit poza asta cu prezervativel? Eu si chinezu suntem oameni la casa lor cu copii si alea alea :))))
    glumesc, a fost super fain la voi si faceti o treaba misto. la mai mare

  • 1. ma bucur ca v-ati intalnit iar, de data asta a fost un amestec national de bloggeri;

    2. un lucru il regret, ca n-am fost de fata sa-l cunosc pe Sebastian Bârgău si sa-l felicit pentru povestile lui care m-au bine dispus de multe ori, poate data viitoare :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.