Cu bloggerii constănțeni la spațiul creativ Tomis Lifestyle!

Astăzi mi-am început ziua cu ceva alergare în jurul parcului Tăbăcărie și am continuat-o apoi cu o întâlnire cu bloggerii în spațiul creativ Tomis Lifestyle, al Cristinei Florina Baban.

E un loc cosy, adică așa…comod și primitor. E un loc de dezvoltare al unui proiect al Cristinei ce se dorește transformat în treburi ce țin de handmade, parfumuri, îmbrăcăminte personalizată, proiecte foto și multe altele. Se va lansa în curând asta, însă momentan noi azi doar ne-am adunat pentru susținere, socializare și ceva șampanie!

Ne-am adunat într-o căsuță localizată pe strada Nicolae Iorga și ne-am urcat cu toții într-o mansardă ce uite că n-a cedat la cei peste 20 de invitați apăruți! Am stat la discuții și analize de afaceri și idei de blogging. Au venit și băieții de la Bubble Waffles, și Radu Țuglea și Maria Urban și Oprea Cami și Elena Banciu și Nicoleta Nussthaler și Carmen Paraschivescu și multe persoane…

S-au mai făcut câteva prezentări despre persoana/afacerea proprie, s-au mâncat bunătățuri de la Miss Baker, s-a băut vin spumant Jidvei de la Wine & Gift Shop…a fost grozav! S-a mai spart gașca ulterior, dar eu cu Radu și Elena Banciu am rămas la mansardă și am discutat despre Revoluție și despre promovare a blogului și despre orice! Șampania a fost devorată, dar uite că încă am energie să scriu acest articol, deci înseamnă că e calitativă!

Ne-am adunat apoi iar mai mulți și am discutat mai departe despre orice. Eu mi-am cumpărat de acolo și un săpun lichid de mâini de la Yves Rocher că pur și simplu mi-a plăcut cum mirosea! Urmează și o Revistă, urmează varii proiecte și uite că blogosfera constănțeană luptă să continue și să fie unită. Eu am fost critic, ca de obicei, dar chiar și așa suntem bine cum suntem atunci când ne adunăm într-o asemenea formație! Apropierea asta poate naște lucruri atât de importante și uite că mulți dintre noi luptăm mult să fim mai activi, mai prezenți și cât mai uniți în orice astfel de proiecte, fie ele și de socializare! Ridic paharul de vin spumant și spun “Succes!” Succes nouă tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.