Cu bicla prin Constanta

Din cand in cand, ca sa nu putrezesc de tot sau ca sa-mi mai pun in miscare in mod corect organismul, mai fac si eu niste fitness sau o plimbare cu bicla. 
Fitness ce-i drept fac destul de des, bazandu-ma pe niste seturi culese din 3-4 surse si imbinate dupa bunul meu plac. Cu bicicleta ies cam rar insa. Astazi, dupa un somn lung plin de vise si peripetii multe in aceste vise, am decis sa ies la plimbare cu bicicleta. In Constanta e cald, eu eram la pantaloni scurti si tricou, deci totul era bine.
Roata din fata era cam desumflata saraca, de abia mergeam pe strada. Merg la vulcanizare, dau 1 Ron si gata, m-am trezit cu niste aer in plus in ambele roti. Eram asa bucuros ca pluteam pe strazi zeci de metri fara sa dau la pedale.
De data asta nu m-am plimbat doar prin cartierele vecine, unde chiar am loc destul sa ma avant, ci am iesit mai departe. De la un timp, circul direct pe strada, respectand mai toate semnele de circulatie. Singurul care m-a claxonat a fost un nene care nu-i convenea ca eram pe banda a 2-a, insa n-aveam de ales in acel moment. Am luat-o pe IC Bratianu, pe ditamai bulevardul. Mergeam asa lejer pe acolo, nu mai trecusem de mult prin zona. Mai dadeam o prioritate, ma mai bagam eu imediat pe o banda si inaintam, ma mai intreceam cu un autobuz, a fost frumos.
M-am plimbat azi cam 2 ore si ceva. Ai zice ca nu-i cine stie ce, ca timpul zboara repede, insa cand faci asta tu, vezi multe si pedalezi si mai mult. Am avut si bidonasul meu de apa, plin ochi, pe care l-am golit exact cand trebuie. M-am intalnit chiar si cu fosta mea profa de Limba Romana, din generala. Mi-a zis ca si ea iese in weekend cu bicicleta, impreuna cu sotul ei, deci uite ca se poate! As vrea sa vad cat mai multe persoane pe bicicleta prin oras, ba chiar si scutere, ca in alte locuri. Repet, nu m-a claxonat absolut nimeni decat o singura persoana iar asta caci eram pe o banda ce in mod normal n-ai ce sa cauti cu bicicleta. In rest, stateam in spatele masinilor la semafor, am trecut singur de nebun prin sensuri giratorii, a fost fun. Cat de mult poate sa-ti influenteze ziua o iesire cu bicicleta…
Ia sa ma odihnesc eu acum, band bautura mea preferata. Nu, n-ati ghicit. Bautura mea preferata e Ceaiul. Ieri am baut doar asta si tocmai din acest motiv am dormit asa adanc si am visat mult si bine. Hai noroc si sanatate!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.