CT BUS Constanța își face debutul cu o…GREVĂ!

foto via cugetliber.ro

Dacă așteptați, așteptați și iară așteptați în stație și autobuzul nu apare, ei bine, trebuie să știți că în aceste momente are loc o grevă spontană a șoferilor RATC. Pardon, CT BUS SA.

Aparent, de ieri au fost discuții între Conducere și reprezentanții conducătorilor auto, ajungându-se la un conflict. Contactați de către cei de la ziarul local Ziua de Constanța, cei de la CT BUS au declarat: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”.

Aceeași Mărie, cu altă pălărie. În timp ce ei speră, oamenii ce au așteptat în stație chiar și jumătate de oră pentru un autobuz, își pierd cumpătul. Este „greu de imaginat” cum noul și îmbunătățitul CT BUS nu a ieșit măcar cu un anunț de interes public vizavi de această situație gravă! Sau hai, au făcut-o acum, la ora 8 dimineața…

CT Bus SA informează publicul călător că, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieși pe trasee, nu poate asigura transportul în comun la această oră în municipiul Constanța.
Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri și în această dimineață mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto însă aceștia refuză în continuare să se întoarcă la lucru. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp.

Cei de la ctnews.ro vorbesc despre o problemă cu Prima de Crăciun. Aceasta fiind de fapt mărul discordiei și motivul Grevei spontane. Într-un oraș ce suferea deja din pricina căldurii lipsă din calorifer și robinet, greva șoferilor de autobuze este o nouă lovitură nefericită în prag de Sărbători!

Să nu uităm cum arăta orașul ultima dată când cei de la RATC au decis să organizeze o grevă scurtă, prin anul 2013. Vezi aici.

[alte detalii aici]

p.s. De la 13:20 au început să circule iar.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.