Covid și la clinica Sammarina

Mă pândește „covitul”. După ce am fost la o clinică și am aflat apoi din ziar că au fost cazuri de Covid pe acolo, uite că și ieri am gravitat în preajma situației.

Dacă tot am asigurări CNAS, am zis să-mi fac varii analize că de mult n-am mai fost „înțepat”. M-a programat doctorul de familie la clinica Sammarina pe bdul Mamaia. Merg eu ieri pe la 7:40 cu 10 minute după ora de deschidere și văd că mai aștepta un domn acolo. Eu cu proba mea de urină în mână, el cu proba de urină a nevestei în mână… A zis că pare închis, dar mai aștepta. Am zis și eu să mai așteptăm puțin. Am văzut apoi că scria pe o foaie că în perioada 7 – 9 Septembrie au închis. Era bine dacă ne suna careva. La telefon ți se zice că au o defecțiune tehnică cu un aparat.

N-am mai analizat situația. Azi, în ziare, ce aflăm?

Defecțiuni tehnice ei? Ne cam pândește virusul! Eu m-aș duce însă la clinicile astea după focar, căci știu că își iau măsuri și mai bune, totul e igenizat… Eu aș avea încredere. Plus că n-ar mai fi așa coadă! Heh.

Altă discuție ar fi însă și despre acuratețea testelor din Româna. Eu am zis de mult că testele din România sunt cel mai probabil…stricate. Uite că și în Presă a apărut asta ieri! Cică sunt prea sensibile. Știți că și Italia și alte țări au trimis înapoi teste venite din China ce erau stricate, nu? Credeți că în România se pricepe careva să-și dea seama că un lot de teste este cam defect? Covid19 la toată lumeaaa!! p.s. Chiar că zicea bine careva pe net. Vine și sezonul alergiilor și o să fie o adevărată „vânătoare de vrăjitoare” în Societate.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.