Covid rezistă 4 săptămâni pe bancnote iar România le are pe cele mai mizerabile!

Știu că sună a șoc și groază, dar chiar ar trebui să fie. Când s-a discutat ultima dată de schimbarea bancnotelor în România? Poate că în contextul Coronavirus ar trebui s-o facem.

România are cea mai mizerabilă bancnotă din lume! Nu pe vorbe ci pe studiu științific. V-am mai zis eu prin anul 2016 despre asta. Cine să asculte…? În anul 2013, cei de la BioMed Central – un grup internațional compus din oameni de știință de top din domenii precum Biologie, Medicină și Sănătate – ne-a făcut vedetă bancnota LEU printr-un studiu despre transmisia microbilor pe bancnotele lumii.

Din nou, pe studiu științific și pe teste de laborator, dintre toate bancnotele lumii, Leul românesc este cel mai favorabil supraviețuirii microbilor!!! Nu știu de ce trebuie să vă zică un blogger despre asta și nu un Minister al Sănătății sau un Prim-Ministru.

Mulți nu s-au gândit că materialul din care e făcută o bancnotă poate fi dăunător și sunt sigur că o să rămână mască la faza asta, dar în contextul Pandemic trebuie să rămână și precauți! Cel mai recent studiu a arătat că noul Coronavirus poate rămâne pe bancnote până la 4 săptămâni. Pe bancnotele românești oare cât timp va rămâne??

Despre autor /

Un comentariu

  • Marius

    Poate credeau ca suntem in Suedia si avem o gramada de magazine care nu te lasa decat cu cash. Cine stie!? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.