.:: controlorii ratc

* Ieri am intrebat o controloare daca stie de catre cine a fost angajata. A zis ca de catre RATC. Asa e RATC? Voi ati angajat-o? sau S.C. Clean Control ITC S.R.L ?

* Pe baza carei legi isi presteaza munca un angajat in functia de “controlor”?

* Avand in vedere ca lucreaza pentru un SRL, ce fel de autoritate poate sa aiba sau cat de vasta poate fi aceasta? Sechestrarea de persoane este o treaba legala? Obligarea legitimarii este legala? De cand anume are Politia un frate geaman numit “Controlor” ?

* De ce cand nu ai bilet nu ti se prezinta oportunitatea de a-l cumpara pe loc? S-a facut asa si poate inca se mai face in perioada verii pe autobuzele care vin din Mamaia spre Gara.

* Amenda chiar trebuie sa fie de o suma ridicola precum 50 sau 100 de lei? De nemultumirea cetatenilor cine se ocupa? Credeti ca daca preturile ar fi mai mici, numarul de violente asupra controlorilor nu ar scadea?

* Abonamentele de o zi de ce nu mai exista? Evident raspunsul este ca erau prea ieftine si cei de sus nu-si scoteau profitul de pe urma existentei lor. Abonamentele existente chiar trebuie sa aiba un pret astronomic?

Astea sunt doar cateva intrebari pentru cei de la RATC si cei din Consiliul Local care par sa doarma in post ca Nicusor in intersectie. Acum cativa ani controlorii ne cautau prin buzunare si ni se parea normal, asta pana cand ne-am saturat. Oare acum nu ar trebui sa observam si alte nereguli si sa ne cerem drepturile din nou?

Despre autor /

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.