Constanța își face update la străzi pe GPS

După atâta și atâta timp, uite că a venit momentul când în sfârșit mai bagă cineva în seamă și o situație precum aceasta! Respectiv, actualizarea numărului de străzi, bulevarde…șamd, din municipiul Constanța.

Nu cred că sunt puțini cei care au pățit să nu poată face o livrare facilă pe o stradă căci aceasta nu apare pe GPS. Și eu am avut un caz de curând de a trebuit să mă întâlnesc cu șoferul într-un punct mai cunoscut, ca să-l ghidez spre adresă… Ei bine, gata cu situațiile astea!

Conform Cuget Liber, le-a luat 10 ani celor din Primărie să mai actualizeze și ei nomenclatorul stradal al municipiului Constanța. Le-a rezultat următoarele: 10 bulevarde, 788 de străzi, 157 de alei, 2 șosele, 24 de prelungiri, 40 de artere tip „intrarea”, 9 artere tip „fundătura”, 2 stradele. Aceste informații vor fi date mai departe către deținătorii aplicațiilor de terminale mobile, pentru a-și actualiza baza de date.

Tot în perioada asta se numără mobilierul urban și stâlpii de iluminat. Ăia care noapte de noapte nu sunt aprinși, mai intră la numărătoare oare?

Făgădău spune chestii și concluzionează: „[…]sunt convins că peste 10 ani, peste 15 ani, toţi cei ce vor fi la conducerea primăriei îmi vor mulţumi mie şi echipei mele, pentru toată această muncă, extrem de serioasă”. No comment la astfel de faze.

 

 

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.