Constanta Bloggers Beer Meet – Octombrie 2017

Be there or be square! Ne tot vorbim pe un chat despre o nouă întâlnire la bere. Nu e tocmai un Blog Meet, dar cu siguranță se va vorbi și despre chestii de Blog și Online.

Hai și tu să participi la discuții contradictorii, ironii fine și poate chiar războaie pe față în orice fel de domeniu, profesional sau personal! Va fi minunat. Am uitat ghilimelele, dar poate nu va fi cazul. Vedeți? Ironie din nou! Nici nu v-ați așteptat!

Prezenți vor fi probabil cei din următoarea listă: Joie, Alex Busuioc, Iamntz, Ddumi, Emiblog, Adriana Melnic, Cristi Mirea, Radu Țuglea, Diana Slav?, Puștiul.ro, o tipă pe nume Bianca, Maria Agurița, Urban Maria, Adrian Siea și mulți alții. Sau nu.

Mă bucuram că vorbeam de curând cu domnul Cristian de la Cora City și se oftica că nu mai e bowling în City ca să ne adunăm acolo. Good man. După ce l-am lăsat baltă la un eveniment, tot e deschis…

Anyway, discuții, un pic de beție poate. Ce poate să fie mai clasic decât atât? În afară de discuții existențiale, este probabil să vorbim despre SEO, Social Media, WordPress…and stuff. Nu-i așa că ți-am captivat atenția? Partea proastă e că vreau să vin și eu, deci…nah, sunt și aspecte rele în acest eveniment. Ne vedem acolo, sau…nu! Treaba voastră! #MarketingGuru

p.s. Am zis că vine și Iamntz? Cine e Iamntz? Nu se știe. Încă nu se știe… Nu e la nivelul ăla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.