Concurs Foto: Marea prin ochii tăi

Concurs Marea prin Ochii Tai Constanta Altfel 2015

Nu știu ce aș putea spune mai mult decât ceea ce se vede în imaginea de mai sus, dar o să încerc.

Constănțenii au văzut câteva concursuri Foto la viața lor iar acesta este un altul, la fel de frumos precum celălalte sau poate și mai frumos, căci ne dă ocazia să explorăm unghiuri diferite ale zonelor din apropierea Mării și să fim apreciați public pentru asta. Fie că ai făcut o poză de pe Faleza Cazino, de pe plaja Modern sau chiar de pe un velier, toate au șansa de a fi apreciate într-un astfel de concurs cu o asemenea temă.

Cei de la Constanța Altfel îți dau ocazia să câștigi ceva prin cadrele surprinse, poate chiar și o expunere într-o Galerie ce va fi amplasată pe faleza.

Tot ce trebuie să faci e să încarci poza ta în aplicația Facebook de AICI și să vezi câte Like-uri primește. Sunt multe? Bun! Înseamnă că asta îți crește șansa la câștig sau șansa de a te plimba pe impresionantul velier Adornate. Eu și bloggerii CTBlogs am făcut asta deja și a fost superb. Jur că mi-aș dori ca mulți constănțeni să simtă pe pielea lor o astfel de plimbare și să înceapă un trend pe o astfel de cerere, mai ales într-un oraș turistic ce are și port. Succes!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.