Concert OCS în Parcul Fantasio din Constanța

foto via infomusic.ro

Omul cu Șobolani este o trupă ce-și are originea în orașul Constanța. Aceștia vor fi prezenți din nou în orașul de origine pentru un concert în aer liber, în Parcul Fantasio (că mie nu-mi place cum sună Parcul Primăriei), în data de 27.08.2019!

O.C.S. a luat ființă în data de 1 August 1997 în Constanța, proiectul de suflet a lui Dan Anamariei (voce) și Adrian Albu (alias Koks). Li s-au alăturat în proiectul artistic Nicolae Aramă, aducându-și chitara, Radu Andrei și a sa chitară bass și Mihnea Dobrota cărându-și tobele după el! Numele trupei este inspirat după celebra carte a lui Sigmund Freud, „Der Rattenmann” – un caz de studiu publicat de către expertul în psihoanaliză Freud, despre un pacient de-al său și nevroza obsesiv-compulsivă a sa.

De-a lungul anilor, O.C.S. ne-a delectat cu hit-uri precum Două beri goale, Cineva să ne aducă vara înapoi, Copilul rebel, Ajutor și altele memorabile. Deci dacă sunteți nostalgici, acolo este de voi, începând cu ora 18:00, lângă monumentul Victoria!

p.s. Ah, da… De asemenea, are loc în același timp și un soi de eveniment USR PLUS, featuring Dan Barna & Dj Dacian Cioloș, dezbătând nevoia de un președinte full-time, un viitor guvern mai…aparte și un meet-up cu vedete celebre USR precum Stelian, Ovidiu, Remus și Lucian. Nu rata evenimentul! Dă-ți un Going la Event accesând acest link!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.