Concediu 2021: Moieciu de Sus

Live și în direct de la Munte, căci mi-am luat și laptopul cu mine, vă prezint: Moieciu de Sus!

Am început anul bine, cu o drumeție la munte, recompensă pentru faptul că am stat cuminte de Crăciun și Revelion pe tema Pandemiei. Din Constanța până aici este un drum lung de vreo 8 ore (cu Waze, pe ruta de mijloc nu cea mai rapidă). A fost aglomerat doar după București, pe centură (un pic) și prin stațiuni (Sinaia, Bușteni, Azuga…).

Unii circulau mai nebunește, dar mai rar accidente. Erau însă unii ba în pană, ba în…șanț. Din păcate, o familie din grupul nostru a făcut de asemenea accident înainte de Bran. I-au dat peste tot la știri. Sunt cât de cât ok, dar a fost un accident frontal, cam urât. Deci…s-a cam dat peste cap planul perfect de vacanță. Dar…suntem în vacanță în rest și ne descurcăm cum putem cu situația asta.

Vremea e foarte bună. Ninge. E zăpadă. E frumos. Se spunea ceva de ger. Nu e. Momentan e chiar perfectă vremea și te poți bucura de ea. N-am plecat prea departe de pensiunea noastră până acum, doar poate să vizităm mâine câteva locuri frumoase din jur. O chișătoare, o pârtie, un restaurant bun ceva…vedem noi. Din nou zic. Venind din Constanța…e chiar altă viață aici și te simți resetat de tot ce este urban!

Vezi toate pozele pe pagina oficială a acestui blog, AICI.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.