Comentarii pe Internet #243535

bebe rusu

 

Mi-am aruncat și eu un ochi pe un blog. Scria autorul despre un Festival Antic sau o tentativă de ceva de genul. Imediat l-am văzut pe…Bebe Rusu.

Nu știu cine e, dar a comentat și el ceva, cam off-topic. Aproape că are sens, dacă sapi adânc prin logica stricată, dar…nu reușește să se impună cu vreun argument. Cred că un aspect important al lipsei sale de credibilitate sau de valoare a rațiunii, o dă numele (oare Bebe e Prenume? sau îl cheamă Rusu ca Prenume?), dar mai ales și poza de profil. Dacă ai fi un excentric cunoscut, mai zic…ar funcționa puțin. Dar așa…cine ești? Un tip ce a studiat la Facultatea de Psihologie. Ai studiat o săptămână și te-ai lăsat, sau cum? Că a studia undeva poate însemna ceva diavolesc, gen „hei, n-ai fost specific!”. A mai pus și un link la un articol destul de bun, ca să păteze cumva aspectul de luptă justă anti-sistem.

În concluzie, atunci când comentezi pe Internet, ia-ți niște măsuri de siguranță. Nu aminti de lucruri de genul „grobian” când tu ai o poză nud de prost gust și probabil photoshopată la profil. Nu posta ceva ca și cum ai țipa. Dacă în scris nu te poți abține, ce vom crede despre tine când vine vorba de exprimarea orală? Last but not least, nu fi off-topic și nu bate câmpii!

Despre autor /

3 comentarii

 • Greșești (ca de obicei):

  1) Cunosc cel puțin două persoane cu numele Bebe trecut în buletin. Eu unul am încetat prin clasa a doua sau a treia să fac glume pe seama numelor oamenilor (sau pe seama aspectului, defectelor fizice etc, lucruri ce nu pot fi schimbate)

  1.1) Tu ești trecut Joie în buletin? Nu? Și atunci de ce folosești numele ăsta în online? Hmm?

  2) Ce faci tu aici se numește Ad Hominem. Nemulțumirea tipului nu e validă pentru că are o poză nud? Un nud anulează studiile? Oare când a terminat facultatea a fost pus să jure pe roșu că nu va face poze nud?

  3) Când îți vei lua cameră și vei afla ce-i aia o blendă s-ar putea să regândești partea cu „posibil photoshopată”.

  • Joie Negru

   Esti atat de setat sa fi contra, ca ii iei apararea tipului dezbracat :)) Tu ai o boala.

   • Tu în loc să ataci o idee și să aduci argumente (pro/contra, irelevant) preferi să ataci o persoană. Drept dovadă, ai preferat să-mi spui mie că-s bolnav în loc să îmi combați ideea :)

    PS:
    ** Să fii
    ** Încât

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.