Coinflux Meetup în Cluj-Napoca și prima ediție de acest gen

V-am mai povestit atâtea și atâtea despre Coinflux… De fapt, nu multe ci doar că e o platformă pe care am tranzacționat și eu de probă câteva monede virtuale. Mie mi-au părut de încredere oamenii și aș cam băga mâna în foc că au un viitor, mai ales și prin astfel de evenimente.

În data de 14 Iunie 2018, începând cu ora 18:00, cei de la Coinflux își dau o întâlnire informală în Cluj-Napoca cu utilizatorii platformei. Se cere confirmarea prezenței pe adresa de e-mail marketing[[at]]coinflux.com. Locația exactă este Yamba Garden.

E o întâlnire de cunoaștere a clienților Coinflux și una ce propune o dezbatere mai tehnică sau nu pe tema de tranzacții digitale și monede virtuale. Cu ocazia asta, clienții pot da și un feedback spontan vizavi de serviciile platformei.

Zic că văd un viitor pentru Coinflux căci au fost serioși cu mine, ca și platformă-client. Apoi zic asta căci văd că monedele digitale nu prea vor să moară deloc. Constant citesc evoluția sau nu a Bitcoin-ului (fără să vreau) și prognosticuri pozitive pentru tranzacțiile cu monede digitale. Se estimează, per total, că acestea vor ajunge un mare Hit pe viitor (în continuare). O fi o schemă tip-Avon sau tip-Tupperware a aniilor ’90 și 2000, dar vă reamintesc că acele scheme încă au ecou până în prezent! Așa că…riscul e cuvântul de ordine și oportunitatea e spiritul acestei situații. Cel puțin, așa o asemăn eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.