Chițac vrea să spargă 4 mil dolari pe un Hollywood Walk of Fame în Constanța

Săptămâna viitoare, în data de 31 August 2021, Primăria Constanța supune la vot multe multe multeeee proiecte la foc rapid și ca manieră exactă a Erei Mazăre. Conform Replica, unul dintre proiecte este supunerea la vot unui proiect ciudat și misterios.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării la nivelul municipiului Constanța a proiectului „Hollywood Walk of Fame”;

iniţiator: primar Vergil Chițac

– avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5

Ce naiba mai înseamnă și asta, m-am întrebat eu. La o căutare scurtă pe Google, mi-au răspuns cei de la Ziarul Amprenta, clarificându-mi nu doar ce înseamnă proiectul ci că se doresc a fi cheltuiți 4,25 milioane de Dolari americani pe porcăria asta!!! Noi am urma să plătim banii ăștia pe licența Hollywood Walk of Fame din Statele Unite și să implementăm și la noi porcăria. De ce? <<Scopul este, potrivit primarului Vergil Chițac, „promovarea și creșterea vizibilității municipiului Constanța, atât la nivel national, cât și pe plan international.”>>.

Mazăre? Tu ești, mă?

Mai sunt multe proiecte ce urmează a fi votate în această zi, inclusiv discuția infinită despre capturarea câinilor fără stăpân care cumva tot în ograda coruptă a Confort Urban se dorește a fi plasată situația. Câteva studii de fezabilitate ca să se mai cheltuiască banul public, plan de acțiune cu hărți de zgomot ca și în alți ani (tot ca să se ducă banul…), o grădină publică pe la Brotăcei… Nebunii.

Zice un comentator „manarii si jmenuri ca pe vremea lui mazare. Succes chitace !”. Și are dreptate! Exact ce făcea Mazăre cândva, face acum PNL! Băi, dar EXACT! Știți aia cu ceasurile cumpărate în Constanța și ajunse stricate și inutile? Frate, exact povestea aia se repetă de asemenea! Vezi știrea în ziarul Ziua. Peste 300.000 de lei pe asta.

Eu ziceam că cei de la AUR nu prea au ei șansă să îl demită pe Chițac cu adunarea de semnături pentru asta (peste 12.000 semnături adunate până acum – puțin totuși), dar la mutările astea din partea Primăriei…cred că iar ne întoarcem la PSD. Măcar știm o treabă. Nu PSD era problema acestui oraș ci locuitorii în sine cu voturile lor stupide cu tot.

p.s. Și încă 4 milioane de lei, de data asta, pe laptopuri și servere și altele… Vezi știrea. Păi cu banii ăștia îți deschizi firmă de IT. Ce s-a întâmplat cu vechile laptopuri și imprimante pe care Primăria le-a cumpărat acum 3 sau 4 ani tot la prețuri astronomice? Ă?

Despre autor /

Un comentariu

  • Ella

    Și s-a votat și proiectul cu steluțele pe asfalt, ceasurile se cumpără… Lucrurile merg din ce în ce mai prost în Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.