Chinezii mi-au livrat o brichetă cu…arc electric!

Cred că ați înnebunit de câte ori ați văzut pe varii website-uri o reclamă la un produs destul de cool. E vorba de bricheta Plazmatic, cu arc electric! Fără gaz, fără cărbune sau lemn, fără hamsteri alergând pe rotiță ci…cu electricitate și încărcare prin usb! Ei bine, am și eu ceva de genul de azi încolo!

Povestea e veche… Începe cu data de 26 Februarie 2017, pe când frate-miu își clătea ochii pe un website pe nume LCPshop. Acolo a văzut o brichetă cool. El nu e fumător, dar m-a sunat ca să mă întrebe pe mine dacă o vreau. Like…doaaaa! Face el comandă și plătește cam 29$ pe ea. N-ai de unde să știi dacă îți iei țeapă sau nu de pe astfel de site-uri, mai ales cu livrare Internațională. Ei bine, trec zilele, trec lunile… Pe 24 Aprilie 2017 sunt informat de către cei de la Poștă că am un colet. Aleluia! Dă-i și du-te după muncă… Dă-i și du-te a doua zi, că în prima zi ai ajuns prea târziu… În fine, era o situație de coletul trebuia trecut prin Vamă. Caut eu coletul meu și nu-l văd. Mă așteptam să fie ceva mai micuț, gen cum mi-a venit azi ambalat…

De unde, eu aveam o cutie de dimensiuni medii. Bizar. Deja aveam dubii. Mai trebuia să și plătesc pentru ea, căci se taxează la Poștă în cazul ăsta pentru o valoare mai mare de x euro sau dolari. În fine, plăteam sub 20 de lei parcă. Deschid eu coletul în fața doamnei de la Vamă și…era o porcărie! O lampă LED de cea mai mare chinezărie… Măcar de îmi plăcea. Le-am zis că nu asta s-a comandat și s-au ocupat femeile de trimis înapoi coletul de unde a venit. Drăguțe doamnele de la Poșta din Tomis III… Cam stresate de aglomerația constantă de acolo, însă.

Am ajuns eu nervos acasă. Pregătit deja să fac un articol pe blog. Am zis să-i confrunt mai întâi. Le-am trimis mail și le-am spus situația. Aceștia mi-au răspuns rapid chiar.

Hello and thank you very much for the feedback!

It is possible that our supplier has done a mistake.
Could you please take a picture of the received parcel so we will forward it to our supplier?
We will take care of this problem ASAP so you will be satisfied.
So sorry for that.
We await your reponse.
Thank you once again.

Have a great day!
Best regards

Au zis deci că probabil a fost o greșeală de livrare. Îmi cereau poză și le-am zis că nu aveam cum să fac poză în zonă de Vamă gen, că se trimite pachetul înapoi. Au zis apoi că îmi trimite produsul direct la adresa mea. Mda…să vedem! Discuția asta se întâmpla pe 29 Aprilie. Uite că suntem în data de 19 Mai (ba de fapt de pe 18 mai mi-a venit foicica în poștă) și am reușit să-mi ridic coletul de la oficiul poștal de unde sunt arondat. N-am mai plătit nimic, ei au trimis produsul în sistem de “cadou”, căci aparent e avantajos iar eu în sfârșit chiar am produsul comandat!

Cam lasă amprente… Ntz ntz! E foarte cool bricheta asta! Imediat ți-ai aprins țigara! Imediat ți-aprinzi și casa dacă vrei!

Repet, nu e tocmai brand-ul celebru Plazmatic. E o copie ceva, dar arată foarte elegant. Ba chiar e potrivită bricheta pentru o fată, căci materialul produsului este aproape exact ca o oglindă! Dacă produsul se aseamănă cu celebrul Plazmatic la specificații, asta înseamnă că are următoarele atribute:

  • E anti-vânt;
  • E fără gaz;
  • Se reîncarcă prin usb;
  • generează un arc electric simpatic de o culoare simpatică de vreo 480 de grade Celsius!

Nu-i tocmai silențioasă bricheta. Scoate un zgomot minuscul de mini-torță. E un fel de zgomot alb. Nu-i deranjant deloc, ba chiar face bricheta asta și mai cool!

 

Nu e deloc Zippo-cool această brichetă, însă este arătoasă pentru pasionatul de modern și tehnologie! S-o port sănătos, nu? Dacă mi-o fură careva, cred că va fi ușor de găsit!

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.