Cele mai populare locații pe Instagram în Constanța!

foto via Getout.social

Un oraș dă bine pe Internet prin varii maniere. Una din ele, chiar și în România, este platforma Instagram, un loc unde imaginea bate cuvântul!

Cei de la GetOut.social au venit în ajutorul nostru cu un contur al popularității pe nișa Instagram a locațiilor din municipiul Constanța. Aceștia au lansat infograficul ce poate fi găsit AICI, ce relevă cele mai populare locații de pe Instagram. Acesta este un studiu ce are în vedere rata de Engagement (Interacțiune) a tuturor locațiilor locale prezente pe Instagram, în vederea desemnării celei mai apreciate locații din Constanța.

Este interesant de observat ce locație este în top și pentru ce motiv. De exemplu, recent deschisul The View (localul deschis în locul celebrului Vraja Mării) este pe primul loc la categoria “Cele mai populare postări pe Instagram”. Are sens, căci e nou. Dar, în categoria “Cele mai urmărite locații pe Instagram”, ocupă doar locul 10. Are sens și aici, căci o astfel de categorie se bazează pe vechime și atașament construit în timp.

Printre cele mai urmărite locații pe Instagram în Constanța, se numără Bacaro Port  (cu 13k followeri), Le Premier (cu doar 2183 followeri), simpaticii The Donut Library (cu 2016 followeri) și tot așa… Repet, e top de Instagram. Pe Facebook stă altfel treaba… Repet, din nou, găsiți acest top plus alte detalii aferente studiului GetOut Social, AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.