Ce m-a speriat RoAlert-ul ăsta!

Stăteam eu liniștit la discuții și deodată aud cum bâzâie și chițăie telefonul. Îl apuc de parcă zici că apuc ceva posedat și văd un mesaj Ro-Alert. Eu îmi închisesem sistemul ăsta, dar văd că m-au hackerit ei cumva…

O voce de Iohannis dacă s-ar fi transformat într-o femeie-robot ne spune să stăm în casă și să ne spălăm pe mâini. Situația devine tensionată-disperată, plus că s-ar putea să se confirme ce zicea USR Constanța aici, că autoritățile locale nu o să mai prezinte situația cazurilor confirmate de infecție și altceva despre treaba asta, completată și de informația asta de pe Antena 1. Ordin de la Secretarul de Stat pentru toți subprefecții din România.

Eu v-am zis că vor comunica mai puține cazuri, ca să nu sperie poporul și că vor face manevre. Uite că s-a întâmplat deja când s-a decis limitarea informării de două ori pe zi și apoi o singură dată pe zi! Tocmai de aici se vede o relaxare a românilor în ultimele zile, relaxare ce-i face să iasă mai mult din casă, să creadă că răul a trecut. Mai prezic ceva! Toată dragostea pentru medici se va transforma în ură dacă se dovedește că inclusiv ei au ascuns numărul real de pacienți, infecții și…decese.

E important să nu se alarmeze lumea, dar tocmai cifra reală ar convinge cât mai mulți români să stea acasă. Dacă ei vor afla o cifră uriașă când se va scurge informația asta (și se va scurge), atunci va fi panică, șoc și furie.

p.s. E amuzant că Guvernul s-a priceput până acum să implementeze site-uri, clip-uri și broșuri. Ceva concret însă, nu prea.

p.p.s. Hai că se încing spiritele! Vedeți ce scriu cei de la info-sud-est.ro!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.