Ce locuitori din Tomis Nord nu vor mai avea Soare vreodată în viața lor!

foto via ziuact.ro

Voi! Voi cei care stați aici! Imaginea de mai sus arată zona Peco sau zona Vaporaș poate sau zona mai sus de Scapino spre Carrefour. Acel galben aprins reprezintă viitoarea locație a unui bloc turn de 10 etaje. Vezi știrea aici.

Vă avertizez deja că n-o să scriu un articol prea fancy și elevat. O s-o zic direct, așa cum e!

Cum să măcelărești atâta din orașul ăsta? Cum să nu protestezi cu furci și topoare? Serios! Știu că suntem adulți mulți și raționali și la costum unii, dar cum să nu-ți dai jos acel costum și să ieși cu o bâtă în fața cuiva care face așa ceva? Revenind la titlu! Cine o să rămână fără lumina Soarelui? Cam mulți din spatele zonei respective. Asta probabil în anumite intervale orare, căci știți că în mod normal se fac studii de însorire înainte de astfel de construcții, nu? Eh, ce să știți voi… Știți doar să vă plângeți după ce faptul e consumat. Sunt rău, știu, dar să știți că nu locuiesc acolo și tot sunt iritat. Problema mai mare va fi cu siguranță asta:

Ce? Credeți că nu? Voi locuiți în orașul ăsta? Cum adică să credeți că nu urmează asta? Acolo să vezi lipsă Soare pentru unii! Pentru mulți unii! Pentru familii ce stau într-o zonă foarte bună! O zonă ce se traduce practic într-o sumă anume de bani, într-o valoare imobiliară. Asta scade drastic și preț și confort și tot. Eu chiar nu înțeleg cum nu există dat în Judecată la scară largă pe aceste teme. Ce o să urmeze apoi?

Eee! E, nu! Să mori tu că nu! Ba fix așa! N-ar arăta așa bine un complex de clădiri trântit acolo? Poate nu prea aveți imaginație, nu puteți vizualiza zidul… Nu vă scuzați, am auzit că e chiar o condiție reală. Hai să vedem așa un exemplu:

Ah! Altă viață! Ce? Sună prea absurd? Întrebați atâția constănțeni pățiți dacă discuțiile astea sunt fantezie sau ba!

Cine construiește acolo? Penalii de la Seaview Media SRL. Ăia prieteni cu Mazăre, ce au pus monopol local pe panourile publicitare. De ce penali? Citiți și voi mai mult! Ca de exemplu, articolul ăsta. Întrebarea este: Vor face constănțenii ceva? Vor face locuitorii din zonă ceva? Sigur nu. Eu doar v-am informat că vi se construiește un zid în fața geamului. Faceți ce vreți cu informația asta!

Fb Comments

2 thoughts on “Ce locuitori din Tomis Nord nu vor mai avea Soare vreodată în viața lor!

 1. Carmen

  Cum tb sa procedez sa conving oamenii din zona sa iasa in strada? Cum morții mamii lor mai exista inca mafia lui Mazăre? Poate cineva un avocat sa-mi lase ceva pe mail? Sa ma invete sa arat si altora ce tb sa facem sa-i oprim?

  Reply
  1. Joie Negru

   Vorbit mai intai cu Administratorii Asociatiei, sa faca ei ceva in numele multimii. Tot prin Asociatie se poate da si in Judecata Primaria in cel mai rau caz. Ideea e sa se impotriveasca in scris cat mai multi locatari.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.