Ce facem prin Constanța în acest week?

foto via Fb Festivalul Inghetatei Constanta

Cum un week-end începe oficial de Vineri, hai să vedem cam ce anume putem face prin orașul Constanța în această perioadă! Încep cu poza de mai sus, căci este una făcută ieri și arată prima zi a Festivalului Înghețatei Constanța, ediția 2018.

Festivalul Înghețatei Constanța are loc în perioada 28 Iunie – 1 Iulie, în Piața Ovidiu. Este a doua ediție și ne așteaptă cu sucuri naturale, prăjituri și…multă înghețată! Participă brand-uri cunoscute precum Sammontana, Elion Ice Cream, Betty Ice…cât și brand-uri recunoscute din ce în ce mai mult precum Miss Baker, Prăvălia cu dulciuri, Înghețata lu’ Tudor și mulți alții. Mai au loc la fața locului spectacole pentru copii plus alte evenimente de genul face painting, animatori, mascote.

Tot astăzi, începe Târgul de Artă și Antichități, ce va avea loc în perioada 29 Iunie – 19 August, tot în Piața Ovidiu. Cum văd că afară e ceață, deci se încălzește vremea, cred că o să dau și eu o tură azi pe acolo, să-mi cumpăr o brățară handmade ceva…  Târgul respectiv se află la a 3-a ediție și este deschis între orele 10:00 – 22:00. Față de celălalte târguri ce an de an apar în piața Ovidiu, acesta este organizat de către ArtAntik.ro. Detalii, aici.

Tot astăzi, începând cu ora 18:00, are loc o seară de film. Este organizată de către asociația PRO Tomis, o asociație despre care nu știu nimic, dar hei, e film gratis! Este vorba de filmul I can only imagine, un film ce din trailer pare a fi ceva ce îți cere să ai la tine un pachet de șervețele. Mă gândeam să vă zic și despre acest eveniment.

Mâine și poimâine, pe faleza Cazino, are loc Ekart City Center Constanța, a doua ediție a Supercupei României la Karting Electric. Nu m-am dat niciodată… Ba chiar de astăzi, între orele 14:00 – 16:00, vor fi expuse eKarturile în fața Cazinoului, în vederea promovării evenimentului. Vor avea loc două etape de curse, respectiv în ziua de 30 Iunie și în ziua de 1 Iulie. Vor ieșii aceste eKarturi pe bulevarde! Pe Tomis, pe Ferdinand și pe Traian. Vezi alte detalii despre acest eveniment, din acest articol.

Ba chiar și o plimbare cu velierul are loc azi iar mâine, cei de la World Class vă așteaptă începând cu ora 9 pe faleza Cazinoului, pentru o sesiune de workout. Voi? Ce planuri aveți? Mergeți la vreun alt eveniment pe care nu l-am menționat aici?

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.