Ce comand online și ce vine…

Nici nu mai stau la discuții și scriu aici o impresie. Am postat imaginile astea și pe Facebook-ul localului în cauză și cine știe dacă vor rămâne acolo sau dacă le vor șterge… Faza e că pe Google, va rămâne ce zic eu. Ideea e că mă cam irită faza asta! Comand ceva, bazat pe o imagine, și vine altceva diferit sau cu lucruri lipsă. Proprietarii de afaceri ar trebui să își asume asta!

Am comandat de curând de pe site-ul Casa Românească Mamaia din Constanța. De curând adică de vreo 4 ori în ultimele 2 luni. Pe site ai reducere dacă iei ceva și este bine, iar mâncarea este…mediocră. Mediocru înseamnă binișor ca gust, dar nu foarte bine. Însă înseamnă o mâncare sănătoasă. Vă recomand să încercați acest local, în ciuda acestei critici!

Am comandat azi iar ceva ca să mănânc eu și soața și hai să vedem diferența între ce am comandat și ce a venit:

Eu mai tac așa când se întâmplă de astea – deși sunt cârcotaș maxim de regulă, știu! – dar când mă gândesc să-i iau și partenerei ceva ce știu că-i place și apoi să nu-i vină o porție anume (gen, cartofi prăjiți sau altceva)…EU ÎNDUR! Eu trebuie să-i ascult plângerea că nu i-a venit aia, că mai bine comandam de la…că plm… Deci…scuze Casa Românească Mamaia, dar pentru că eu o voi beli la comanda asta și voi o veți beli prin articolul ăsta! Și nu e faza că gen nu am văzut eu că nu e inclus sau ceva… Nu. Nu era menționată vreo alegere separată sau vreo omisiune.

Am niște sfaturi pe domeniu, că mă pricep: Trimiteți naibii ce aveți afișat că trimiteți! Faceți mâncarea aia un pic mai cu suflet, căci e bună ca mâncare tradițională și simplă, dar e cam prea seacă. Nu costă extra să faci bine o mâncare. Cel puțin nu în contextul prețului cerut… 👉📞🚘📍

În rest, mă bucur că se livrează rapid mâncarea, cel puțin în zona mea. Ar fi bine să sunați și voi clientul și să-l întrebați cu ce bani plătește ca să știți dacă e cazul de rest (cum se face pe Glovo).

Despre autor /

Un comentariu

  • Alin

    Sa nu le mai dai nici tu bancnotele alea bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.