Ce am găsit de admirat la Tech & Gaming Fest din Vivo! Constanța

În primul rând, am admirat părul băiatului din poza de mai sus. Foarte funky! Apoi am admirat munca depusă de Bogdan Ghiță (și de către toți ce îi sunt alături) pentru a realiza ceea ce a realizat și ceea ce am descris și în articolul precedent de aici.

Am trecut acum câteva ore prin zonă. Atracția principală de astăzi erau băieții ăștia ce formau niște echipe și ce se luptau până la moarte în jocul League of Legends. Unul dintre ei a venit tocmai din Alba Iulia pentru eveniment. Făceau asta de pe frumoasele astea de desktop-uri Acer Predator G3-710. Le găsiți la Tonis Trade (vezi link). Ceea ce nu prea găsiți în stoc la nimeni este laptop-ul sau monstrul de laptop Acer Predator 21X. Vezi câteva poze de la Bogdan, aici. Cu ochii în acest laptop urmăreau live bătalia pe echipe cei doi comentatori din zonă. Se descurcau foarte bine, era chiar captivant totul! Eu am jucat LoL cândva, dar n-am rezistat mult în el. E un stres și jumate de joc! p.s. Un Live de-al meu de la fața locului poate fi găsit aciulea.

În aceste momente are loc bătalia finală pentru câștigătorii supremi LoL. Printre premii, se află și telefonul Neffos X1. Am poza cu standul său pe aici pe undeva…

L-am pozat aparent și pe băiatul de la vlogul IHATEPINK. Mai făceau poză copiii la grămadă și cu cel de la vlogul Lectură de la A la Z. Nu i-am urmărit până acum, dar văd că ăștia mici sunt cei mai fani posibili! Aparent, vloggerii primesc și ceva cadouri de la fani! Bun așa!

Am butonat și eu puțin un G3-710, m-am jucat puțin și pe 21X și are o fitză de touchpad ce este de asemenea și numpad pe partea opusă… E uriaș laptop-ul ăsta! Foarte tare. Am trecut apoi pe la alte standuri. Philips aveau un fier de călcat foarte mișto…

Îl uiți cât vrei tu chiar și pe mătase și nu se arde materialul, căci acest fier are un senzor ce-ți ține temperatura acolo unde trebuie. Poți acționa aburii manual sau automat, apa se consumă greu, fierul în sine e mai degrabă aluminiu, căci e foarte ușor.

De la Mobexpert m-a abordat o domnișoară cu trei cataloage foarte frumoase. Văd aici într-un catalog un pat plus două noptiere plus dulap cu patru uși dintre care două au oglinzi…la 1997 de lei doar. E un preț chiar bun pentru așa calitate. Ia să văd dacă găsesc pe site-ul lor produsul… Nu găsesc. În fine, e modelul Frank. În perioada 9 martie – 30 aprilie 2018, ai 5% discount valoric la orice produs din colecția Mobexpert Constanța. p.s. Ah, uite și ofertele speciale online, aici.

Epson își mai etalau produsele pe la fața locului și prezentau o imprimantă…fără cartușe. Ai practic un rezervor unde torni cerneală și aia e! Asta ar reduce cu mult costurile de imprimare.

Mi-a plăcut cel mai mult standul TP-Link. Aveau un router acolo de parcă zici că l-au împrumutat de la planeta Marte. Nu există pe piața noastră încă, din câte am înțeles. O aveau de asemenea și pe ciudata de Alexa de la Amazon, aia de râde ca nebuna prin casă. O foloseau doar de probă, ca să arate că inclusiv printr-un astfel de dispozitiv modern, poți să controlezi produsele Tp-Link de tipul becurilor smart, întrerupătoarelor inteligente sau camerelor cloud. Adică…pleci de acasă și nu mai știi dacă ai stins televizorul sau nu. Intri pe telefon, pe o aplicație și controlezi prelungitorul prin internet. Oricum, un stand cu adevărat high-tech. Bravo!

OZN-ul ăsta era la fața locului, AC1900 Router Smart Home cu touchscreen. Îl duce viteza până la 1900 Mbps (eu am vreo…71 Mbps | am testat acum) pentru gaming și streaming video 4K, ecranul tactil este de 4.3 inchi, are un procesor dual-core de 1Ghz și poți să-ți controlezi dispozitivele smart din casă prin el, respectiv prin aplicația Kasa.

Eu zic să vă duceți și voi azi ca să vedeți aceste produse și să le luați cataloagele frumoase ale acestor brand-uri prezente și să aflați câteceva mai mult despre noile tehnologii ce deși sunt inițial mai scumpe, vă fac viața mai ușoară și chiar mai ieftină căci o tehnologie nouă este de mult timp ceva economic de asemenea. Mai găsiți acest târg de tehnologii în Vivo! Constanța doar astăzi până la ora 22:00! E varianta Spring Edition, deci dacă sunteți cuminți, vor mai urma și alte ediții!

Fb Comments

1 thought on “Ce am găsit de admirat la Tech & Gaming Fest din Vivo! Constanța

  1. Anonymous

    Cataloagele Mobexpert sunt valabile incepand cu data 12.03.2018 . Nu aveai cum sa gasesti astazi produsele pe site. Verifica te rog informatia.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.