Ce am făcut la Bloggers Resolutions Meet

foto via Oprea Cami

Uite-mă și pe mine! Ieșit din casă, în primul rând. Între un fotograf și un videograf, în al doilea rând. Astăzi a avut loc evenimentul Bloggers Resolutions Meet, un blogmeet în esență, organizat de către Cristina Joy, acest bulgăre de energie ce recunosc că mă irită ocazional cu pozitivismul ei, dar ce mă și inspiră prin astfel de adunări constructive.

Ne-am adunat azi mai multe persoane în locația The View, vizavi de poarta 1, fostul Vraja Mării. E o locație foarte bine amplasată, cu muzică bună, însă cu niște prețuri cam piperate. Ca de obicei, am fost atent la oferta de bere și nu m-a mulțumit deloc. Am băut și o limonadă de mere și mentă de care n-am fost mulțumit de asemenea. Poate încerc data viitoare ceva mai aparte. Nu știu. Singura limonadă cu mentă ce mi-a plăcut a fost la Sky View Bar din stațiunea Mamaia.

Am fost cam 18 persoane prezente, două dintre care sunt antreprenorii din spatele Bubble Waffles Constanța. Au ceva de lucru la ideea lor, dar e bine că au insistat și că vor să meargă înainte. Mă bucură voința lor. Am stat de vorbă și cu Nicoleta Nussthaler, fotograf și persoană foarte interesantă. Poți trece asta pe CV oare? „Persoană foarte interesantă”? Poate că da. Am ascultat fel și fel de planuri și proiecte și bloguri și dorințe de viitor. Proiecte precum Garda Culinară, de unde o să fur și eu niște idei. De ce nu? Mi-a plăcut și persoana din spatele site-ului Prietenul meu virtual și o văd urcând sus de tot din simțul acesteia de detaliu tehnic de îmbunătățire și cercetare detaliată în domeniu. Ne-am prezentat fiecare pe rând și a spus aceasta doar câteva cuvinte, dar mi-am dat seama de puterea ei. Succes!

În rest, am vorbit vrute și nevrute, am glumit, am făcut mișto-uri și mai ales…ne-am setat planuri pe anul 2019. Cristina Baban, o jurnalistă cu experiență mi-a plăcut mult. Foarte carismatică. Cristina Joy ne-a dat apoi câte un formular, unde să ne scriem viziunea pe termen scurt despre viitoarele îmbunătățiri personale. S-a tras la sorți apoi numele participanților pentru ca fiecare dintre noi să avem un responsabil care să ne tragă de mânecă din când în când și să ne întrebe unde am ajuns cu aplicarea planului pe 2019. Un fel de buddy-system, unde cineva te verifică în scopul reușitei tale și unde și tu faci la fel pentru această persoană. Pozitiv. Constructiv. Ambiție și multă creativitate să fie!

Bloggerii din Constanța încă există și uite că se pot înțelege foarte frumos. Și nici măcar nu suntem toți. Dacă și cei veterani re-intră în joc, putem face orice! În rest rămân vloggeri, artiști, jurnaliști, antreprenori și din nou, putem lucra împreună foarte frumos și bănos poate și în această formulă. A fost o întâlnire ce mi-a dat ceva energie și ceva idei în plus de auto-îmbunătățire și…tupeu. Mulți avem ceva înnăscut sau dobândit în timp prin învățare, însă avem nevoie și de tupeu. Tupeu în fața noastră, deseori. Să ne dovedim nouă înșine că putem mai mult. Mergem înainte! Mergem cu fruntea sus și cu un sprijin prietenesc regăsit în colegii noștrii de breaslă. O breaslă de hobby, de pasiune maximă sau de meserie… Succes nouă!

Despre autor /

Un comentariu

  • si sa ne tragem de maneca din cand in cand si la cat mai multe intrevederi fructuoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.